pondělí 15. srpna 2016

Předsíňová stěna javor

Je spojením více druhů nábytku do jednoho celku. Většinou obsahuje věšák, botník, zrcadlo a odkládací poličku či další úložný prostor na věci např na deštníky, čistidla obuvi a další potřeby, které se v předsíni používají. Detail produktu Do obchodu.


Vodorovné plochy jsou ve světlých odstínech, které opticky rozšiřují prostor. Sestava obsahuje: - zrcadlo (šxvxh): 40.

Děkujeme za registraci Svou registraci potvrdíte kliknutím na odkaz v e-mailu, který vám byl právě zaslán. Pokud od nás e-mail neobdržíte do minut, podívejte se prosím do složky spam nebo hromadná pošta. Botník má výklopná dvířka,.


Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít. Vyberte si tu pravou předsíňovou stěnu pro svůj domov ještě dnes. Nezáleží, zda máte velkou či malou předsíň - úložné prostory pro kabáty či boty by neměly chybět v žádném domově.


Korpus je v barevném provedení wenge, dvířka v javoru.

Dodáváme v demontovaném stavu. Vybírejte z produktů v kategorii předsíňové stěny. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Nezáleží na velikosti předsíně, ale na tom, jak tento prostor dokážete využít.


Do malých spíše padne stěna složená z věšáků a botníku, do větších pak stěny, jejichž součástí je předsíňová skříň. Získáte tím tak vše potřebné do předsíně, navíc designově sladěné. Kromě toho zajásá i vaše peněženka.


Kompletní předsíňové sestavy jsou cenově výhodnější, než když si koupíte jednotlivý nábytek zvlášť. Přijdete po náročném dni z práce a váš první pohled by rozhodně neměl být na kus nehezkého a nepraktického nábytku, se kterým bojujete dlouhé roky. Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Projděte si naše materiály o tom, jak tuto situaci zvládnout.


Toto je příklad Kvalitní z Obývací Stěna Javor máme. Můžete si je zdarma prohlédnout. Mohlo by vás dále zajímat. Partnerský prodej - cenu dopravy určuje partner Akce.


Předsíňová věšáková stěna KV- Materiál.

Na e-shopu vyprodáno Rezervovat na prodejně. Elegantní provedení v barvě wenge a javor. Přesně taková se předsíň Lea.


Protože jsou veškeré díly ze stejného materiálu, je nábytek odolný. Věšáková stěna ,kterou můžete jednoduše věšet vedle sebe a vytvářet tak libovolnou předsíňovou sestavu. Tato menší předsíňová stěna je ideální věšák na kabáty. Naší manuálně zruční a ochotní zaměstnanci rádi výrobek vynesou až do vašeho obývacího pokoje, kuchyně, či koupelny.


I když si službu výnosu neobjednáte, tak vám produkt zaneseme za první zamykatelné dveře - při objednávce sedací soupravy, pohovky, či čalouněné postele však bude náš řidič potřebovat vaši pomoc při odnosu za první zamykatelné dveře. Dveře této stěny jsou posuvné, tudíž Vám ušetří hodně volného místa. Tato stěna disponuje velkým zrcadlem, odkládací policí a věšákem.


Co v předsíni nesmí určitě chybět, je odkládací místo pro kabáty a bundy. Značkový slovenský výrobek. Budete tak mít naprostou jistotu, že jednotlivé kusy nábytku k sobě budou ladit nejen stylově, ale i barevně. Mnohdy je totiž velký problém najít nábytkem ve stejném dekoru.


Stěna se skládá ze skříně, odkládacího panelu, zrcadla a botníku. Moderní sektorový nábytek, který je jednoduchý a zároveň nápaditý. Vyznačuje se vodorovnou orientací vzoru dekoru a úchytek na předních plochách tj.


Cena za sestavu na obrázku. Je vyroben z laminovaných dřevotřískových desek tl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky