pátek 26. srpna 2016

Pec na keramiku prodej

Stroje - Vypalovaci pec bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


V rámci naší činnosti se zaměřujeme mimo jiné na prodej keramických pecí pro školy a jiná školská zařízení.

Spolupracujeme s řadou škol, které od nás pravidelné odebírají keramické potřeby a pro něž také v případě potřeby zajišťujeme prodej keramických pecí za výhodné ceny. Akční nabídky a výprodeje. Zde se můžete podívat na akční nabídky šité na míru, které budou vyhovovat Vašim podmínkám.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Jednoduché ovládání a snadný servis. Na to u pecí na keramiku a sklo klademe největší důraz. Naši zákazníci si nejvíce chválí dlouhou životnost pecí.


A my jsme rádi, že naše zařízení pro výpal keramiky a fusing či tavení skla dělají radost výtvarným nadšencům, dětem ve školách či školkách nebo i umělcům.

Průměr 6mm, výška 6mm, max. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Na výrobu keramických pomůcek, používáme ty nejkvalitnější materiály, inspirace na výrobky z keramické hlíny, tvoření z keramické hlíny, nápady z keramické hlíny, polymerová hmota, modelování z keramické hlíny, keramická hlína jak na to, samotvrdnoucí keramická hlína, keramická hlína bez výpalu, pomůcky pro práci s keramickou hlínou. Ruční práce 15-Hystoric. Pokud teď budou obě odpovědi záporné, nejedná se o žádnou prohru, jen o informaci, že si musíme pořídit pec na světelný proud do velikosti zhruba l. Další reference, ceny a inspirace v souvisejících tématech: pece, pece na keramiku , elektrické pece.


Dodavatel této zakázky. Nejširší výběr vypalovacích pecí pecí Kittec a Nabertherm na českém trhu. Použitá keramická pec obsah litrů, napájení 230V, příkon 5kW, rozměry 25x35x26cm. Ostatní - Pec na bazar.


Regulátor a LED ukazatel teploty, ukazatel průběhu výpalu, hlášení chyb, pojistka proti přehřátí, programů. Je nová a nikdy nebyla použita. Prodám novou pec na vypalování keramiky.


Pec LAC M-30S s regulátorem HT40A.

C Nově vyzděný modul s dvojitou izolací, nový plášť,nové zpevněné dno. Víko, panty, elektro jsou původní ve vynikajícím stavu. Především pro „hobby“ keramiky, ale také pro profesionální výpal keramických výrobků, které vyžadují zakládání shora. Tvar a konstrukce pece zajišťují přiměřené rozložení teplot a možnost rychlého náběhu na požadovanou teplotu.


Plášť pece je tvořen leštěným nerezovým plechem. Pozor: nezapomeňte, že dobrý výsledek a snadnou práci, při využití sádrových forem na keramiku , dosáhnete především tehdy, pokud bude kvalitně připravena vaše licí hmota. Starožitnosti nabízí inzeráty starožitné keramiky, starého porcelánu - keramické vázy, mísy, keramická souprava.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky