úterý 9. srpna 2016

Elektrický ohradník zdroj

Elektrický ohradník zdroj

Zdroje napětí elektrických ohradníků nebo také ohradníkové zdroje, to je to, čemu se vlastně říká ohradník. Je to zdroj impulzů vysokého napětí, jinak se mu také říká impulzátor nebo pulzátor, který dělá elektrický ohradník el. Pro výběr elektrického ohradníku resp. Nezanedbatelná je také vegetace, která se může ohradník dotýkat.


Elektrický ohradník zdroj

Vo všeobecnosti platí, čím silnejší zdroj použijete tým ho musíte lepšie uzemniť. Uzemnenie elektrickej ohrady musí byť samostatne iba na zdroj. Nesmiete ho pripojiť na ochranu uzemnenia budovy. Upozornenie výstražnou tabuľou. Po postavení elektrického oplotenia pre zvieratá nezabudnite na umiestnenie výstražnej tabule.


A neuškodí ani žádnému zvídavému kolemjdoucímu. Ponúkame ochranu pred voľne žijúcou zverou. PLUS - MÍNUS vedení drátů Pripevňuje se přímo ke svodu okapu. Elektricky ohradník pre dobytok.


Elektrický ohradník zdroj

Ohrada udrží zvířata ve vymezeném prostoru díky elektrickému výboji, který však nemá takovou sílu, aby zvířeti nebo náhodnému kolemjdoucímu ublížil. Pokud vybíráte ohradníkový zdroj , resp. Jaká zvířata budou v ohradě. Jak bude ohradník dlouhý.


Zda bude ohradník napojen na elektrickou síť 230V nebo zdroj impulzů bude napájen baterií 9V či akumulátorem 12V. Je to energia, ktorú si impulzný zdroj väzme z elektrickej zásuvky, alebo batérie a spotrebuje si ju sám pre seba. Na základe tejto hodnoty môžete porovnávať impulzné zdroje. Jouloch) Je to maximálna energia, ktorú odovzdáva impulzný zdroj na elektrickú ohradu, resp. OLLI 1B bateriový 12V zdroj napětí pro elektrický ohradník , 4J - středně výkonný V (pulzní energie J) bateriový ohradníkový zdroj p ro všechna zvířata - koně, ovce, kozy, skot, zvěř.


Elektrický ohradník zdroj

Impulzátor, pulzátor se montuje na stěnu nebo na sloupek. Maximální pulzní energie J. Francouzské elektrické ohradníky Clotseul s více než lety zkušeností. Veškeré komponenty jsou izolovány pryskyřicí. Vhodné pro dlouhé ohrady.


Pouze podle obvodu Vaší zahrady musíte objednat buď větší zdroj napětí nebo větší množství oplocovacích vodičů a izolátorů, případně sloupků nebo kůlů. Efektívní a spolehlivý pro ochranu proti kunám a jiným nezvaným škůdcům Špeciálně určený pro tzv. Akumulátorový zdroj CLOVERT B1 1J 12V se solárním panelem 6W pro elektrický ohradník. Varianta zdroje pro elektrický ohradník se solárním panelem.


Z nášho predávaného materiálu postavíte el. H ovce a kozy, ošípané, hydinu, a aj na ochranu polí,viničov proti divokej zverine, ale aj pre domácich miláčikov ako psy a iné. Dĺžka ohradníka môže byť až 1km. Prémiové síťové zdroje. Tato prémiová řada síťových zdrojů CLOVERT S vybavených techologií nízké impedance se přizpůsobí všem podmínkám od krátké po dlouhé ohrady, s malou úrovní vegetace či naopak náročných na vegetaci, dobře či hůře vodivých, závislých na kvalitě uzemnění atd.


Síťový zdroj Foxy 1J pro elektrický ohradník. Ecoprodukt má v nabídce elektrické ohradníky s bateriovým, síťovým a solárním zdrojem pro. Kombinovaný zdroj fencee power DUO PDje univerzálne použiteľný pre krátke, stredné aj dlhé ohrady.


Je vhodný pre citlivejšie aj menej citlivé zvieratá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky