pondělí 8. srpna 2016

Elektrokotel 24

Extrémně rychle ohřeje vodu v topném systému. Při naši instalaci naměřeno z °C topné vody na 60°C za cca 15min. Jednoduchá montáž a zprovoznění kotle je otázkou jen hodin. Wterm EK elektrokotel kW.


PROTHERM Ray 24KE (Ray 24K) – jedná se závěsný elektrokotel určený pro vytápění s možností propojení se zásobníkem pro teplou vodu. Své místo si však najdou i ve velkých rodinných domech.

Dokáží využít levnější sazbu za elektřinu při použití po dobu až hodin za jeden den (samozřejmě v závislosti na tarifu dodávané energie). Moderní elektrokotle jsou. Protherm RAY K - elektrický kotel 24kW. Ta je potom poháněna oběhovým.


Proč používat elektrokotle? Přímotopné elektrokotle, neboli kotle na elektrickou energii, jsou v posledních letech stále oblíbenější. Lidé si je pořízují pro vytápění rekreačních objektů, firem i rodinných domů a dalších objektů, nejen v místech, kde není přístup k plynu.


Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla.

Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Baxi kondenzační kotel Prime 1. Odporový přímotopný elektrokotel pro teplovodní ústřední a etážové vytápění. ELECTRA Mini je vhodným zdrojem tepla jak pro klasické systémy vytápění (s dokoupením sady čerpadla a sady expanzní nádoby), tak pro využití jako záložní zdroj pro sofistikované (moderní) topné systémy s tepelným čerpadlem nebo solárním ohřevem (i bez sad).


Mezi výhody patří vysoká účinnost, nízké tepelné ztráty a praktická násypná šachta. Elektrokotle Charakteristika. Vadou na kráse může být emisní třída 4. V chladných obdobích, kdy primární zdroj nevytopí objekt na tepelnou pohodu, zapojí se také elektrokotel. Nespornou výhodou elektrokotle jsou velmi nízké pořizovací náklady - odpadá zde nutnost nákladné přípojky plynu či komína.


Plynulá modulace výkonu, jednoduchá obsluha a autodiagnostika, výkonový stykač pro ovládání kotle signálem HDO, oběhové čerpadlo, expanzní nádoba OV, bezpečnostní prvky, ochrana proti zamrznutí. Pro své minauturní rozměry se uplatní hlavně v malých bytech, kde nejen že nepřekáží, ale jsou také zcela bezhlučné. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Díky unikátním vlastnostem nového elektrického kotle můžete topit úsporně a přitom velmi komfortně. Tento kotel je určen pro vytápění rodinných domků, budov a společných prostor s tepelnými ztrátami do 2kW. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody.


Kč Lavor Ashley Komby - Vysavač na popel. Odpadá starost s odkouřením.

Na elektřině také Česká republika není závislá na dovozu, na rozdíl od plynu. V případě využití plynového kotle, je výhodnější kondenzační kotel, který má. Nechte si vypracovat projekt, ať stavíte nový dům, nebo měníte jen způsob vytápění, je to nejlepší, stejně by jste ho měl potřebovat pro další úřední záležitosti - stavební povolení a kolaudace, povolení změny sazby a příkonu.


Vhodný jako hlavní zdroj tepla. Nabízíme prodej a kompletní montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky