čtvrtek 18. srpna 2016

Infrazářič do pergoly

Pergoly s baldachýny slouží jako učiná ochrana proti slunci ale také proti dešti. Výhodou baldachýnů je stahování na stranu až do zákrytu, což například u bioklimatických pergol se slunolamy není možné. Látka stahovacího baldachýmu je tvořena odolnou tkaninou pokrytou PVC potahem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. I proti větrnému počasí se dá pergola do značné míry zajistit. Preventivně lze pergolu proti profukování větru ochránit už jen tím, že stojí u domu – (nejen) bioklimatická pergola ARTOSI nabízí hned několik variant ukotvení do zdi, ať už kolmo, nebo rovnoběžně na kratší stranu. Venkovní infrazářič ohřívá okolní vzduch tím, že vyzařuje infračervené paprsky. Jelikož bývá napájen z elektrické zásuvky, stupeň výkonu u něj nastavíte pouhým stiskem tlačítka.


Výhodou je také možnost nasměrovat venkovní infrazářič do konkrétního prostoru. Karbonový infrazářič neohřívá pouze povrch, ale i vnitřní část těla, čímž dochází k uvolnění svalového napětí a stimulaci ozdravných procesů v těle. Vytápění pomocí infrazářičů patří mezi nejúčinnější a nejúspornější topné systémy.

Infrazářiče to správné teplo vašeho domova. Naše infrazářiče jsou vhodné jak pro vnitřní, tak i pro venkovní prostory - pergoly , terasy, balkony. Ještě jsem infrazářič plně nevyzkoušel, ale první dojem uvedení do provozu a účel proč byl zakoupen, zdá se, že bude snad s úspěchem plnit. U tohoto systému vytápění se teplo do místnosti předává s ohledem na zvolený typ otopného tělesa převážně konvekcí, tedy prouděním teplého vzduchu, čímž bohužel mnohem snáze dochází k teplotním ztrátám. Nejdříve se ohřívají právě stěny stopu a podlaha zůstává dlouho studená.


Výhodou elektrických infrazářičů jsou nižší provozní náklady, větší bezpečnost provozu, lépe nasměrovatelné teplo do prostoru, snadná regulace výkonu. Pro zastínění pergoly nabízíme screen rolety a posuvné slunolamy Nejčastěji zákazníci u nás objednávají pro zakrytí bočních stěn screenové rolety Zipex. Jejich účinnost dosahuje až spotřebované energie.


Garáže a garážová stání Vám přivezeme a smontujeme. Dřevěné garáže, garážové stání, pergoly , přístřešky jsou ze smrkového dřeva. Garážová stání montujeme po celé ČR a SR. Dodání do až týdnů. Plocha, kterou topidlo vytopí, závisí na jeho konstrukci.


Jaký prostor vytopí konkrétní topidlo, je určeno přímo ve specifikaci každého výrobku. Díky topidlům si tak můžete vyhřát terasu či pergolu v zimě. Dá se říci, že jedno topidlo o výkonu kWh, vytopí m2.


Do vykopaných základů se nalije beton a do betonu se zapustí betonové úchyty „H“.

Do nich se pak nasadí stojky (nosné sloupky) zahradní pergoly. Kotvení pomocí betonových patek se ale hodí spíše pro větší, mohutné pergoly , nebo pergoly , jejichž sloupky jsou vystaveny pravidelným náporům silného větru. Variantou pro podlahu do pergoly může být i zámková dlažba.


Tento klasický materiál je cenově výhodný, dlaždice z betonu jsou mrazuvzdorné a nekloužou. Dá se použít i dlažba keramická, ale ta může vlivem mrazu praskat, je tedy vhodnější do míst, která nejsou mrazy zasažena. LED světla integrovaná do stropních lamel a obvodu vodorovné konstrukce pak zajišťují příjemnou atmosféru v nočních hodinách.


Taktéž je zde myšleno na ochranu a životnost pergoly a to především s ohledem na zatížení stropu v případě napadení většího množství sněhu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky