pátek 19. srpna 2016

Pion dělo

Dostřel se speciálními raketovými náboji dosahoval 50km až. Charged pions most often decay into muons and muon neutrinos, while neutral pions generally decay into gamma rays. The exchange of virtual pions , along with vector, rho and omega mesons, provides an explanation for the residual strong force between nucleons. This feature is not available right now. Please try again later.


Ukraine Soldiers Fire ZU-Anti-aircraft Gun – This Soviet-era Weapon Is Never Going Away - Duration: 2:32. Pion supports your research with in-vitro scientific instruments, analytical services and equipment maintenance. All to deliver the accuracy of required for more predictive decision-making.


Fleabites have several common symptoms. They are very itchy, and the skin around each bite may become sore or painful. You may experience hives or develop a rash near the site of a bite. SPion je sovětské, resp.


Není to již minomet, ale opravdové dělo. Prakticky pozemní pásová bitevní loď. Dolet obyčejných 1kg trhavých nebo jaderných nábojů činí na km. Smerč, Pion , Kaťuša a jiné legendy raketových vojsk a dělostřelectva.


V svém konstrukčním pojetí shrnul vše co se dalo jednoduše spolu spojit - námořní kanón ráže 20mm s dostřelem cca 3km a prodloužený tankový podvozek. Samohybná děla určená pro přímou palbu bývají označována jako útočná děla, vozidla vybavená protitankovou výzbrojí a určená k boji s tanky pak jako stíhače tanků. Samohybné dělo je dělo umístěné na poháněném podvozku. Nejsilnější dělo na světě. Je určeno na likvidaci významných.


Dělo 2Smá ráži 2milimetrů. Do výzbroje bylo zařazeno v polovině 70. Konkrétně tyto dva kusy pochází z polské armády, která měla celkem ve své výzbroji ks.


Sje vyzbrojen kanónem 2mm osazeným na podvozku vycházejícího z tanku T-80. V Rusku bylo takovou zbraní 203-mm samohybné dělo 2sPion a jeho modifikace 2c7M Malka. Nehledě na to, že systémy byly vytvářeny pro střelby náboji se speciální bojovou částí, zbrojaři pro ně vytvořili také silné nejaderné střelivo. Sovětská a ruská samohybná děla“ Zobrazuje se stránek z celkového počtu stránek v této kategorii.


Akacija a Giacint v Západnej skupine sovietskych vojsk na území vtedajšej NDR. Ve světě dosud slouží stovky, možná tisíce děl ráže 2mm, a to jak samohybných, tak i tažených. Jde především o americké samohybné dělo M110.


Ačkoliv toto dělo bylo zkonstruováno již v padesátých letech minulého století, dosud slouží v celé řadě armád. PION samohybné atomové dělo zavedené i do Československé armády firma: Ukrajina číslo: m. Prvotřídní maloseriový resinový model model dovezený z Ukrajiny Fotografie je součástí popisu. Prodej bez záruky a možnosti vrácení - soukromá aukce - likvidace vlastních sbírek.


Stránky o ruských automobilech a technice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky