středa 17. srpna 2016

Nízkoteplotní sálavý panel ecosun

Check Out Panel Led on eBay. Free Shipping Available. NÍZKOTEPLOTNÍ Sálavé topné panely pro bytové a nebytové prostory - stropní i nástěnná montáž, dostupné v různých barvách nebo zrcadlovém provedení, možnost individuálního potisku SKLENĚNÉ PANELY GR Prémiové skleněné panely - designová sálavá topidla pro nástěnnou instalaci VYSOKOTEPLOTNÍ Sálavé panely k vytápění průmyslových a zemědělských objektů.


Povrch tvoří omyvatelný nástřik z odolného.

Mohu zavěsit sálavý topný panel níže, než je uvedeno v návodu aniž bych snížil účinnost? Odpověď: Doporučená instalační výška pro panely Ecosun 300U je 5–m. Při nižší výšce neklesá účinnost panelu, ale u osob citlivějších na teplo může být nepříjemně vnímána intenzita sálání panelu. Konstrukčně je panel tvořen topnou fólií, elektroizolačními foliemi zvyšujícími bezpečnost výrobku a minerální izolací, která brání nežádoucím únikům tepla zadní stěnou panelu.


Fill Your Cart With Color today! Jsou určeny zejména do aplikací, kde z jakéhokoliv důvodu nelze topné panely zavěsit na stěnu (např. prosklené plochy), s jejich pomocí můžete vytvořit jedinečné přenosné sálavé topidlo. Ecosun N (natural) - keramické sálavé panely s dokonalou imitáciou prírodného kameňa sú vhodné do reprezentatívnych priestorov, hál, kúpeľní i bežných obytných miestností.

Gravelly Snow (jemné pískování). Topné panely pro průmyslové a zemědělské objekty. Povrch panelů je se strukturou Termokrystal (hrubší zrnitost pískování), čímž je velmi zvýšena účinnost sálání tepla z panelu. Designové elektrické sálavé panely ze skla, určeny především pro vytápění bytů a domů.


Typ Basic nemá pískovaný povrch, pouze nástřik odolným práškovým plastem bílé barvy, se strukturou pomerančové kůry. Sálavý topný infra panel Ecosun 3Basic. We recommend to use gloves when manipulating with the panel to prevent any pollution of the radiant front surface of the panel. The panel should not be arranged right under a fixed connection socket.


Clean the panel with water and detergent, using a fine brush. Možnost instalace na strop i stěnu. Délka přívodního kabelu je m. Stropní rám je součástí výrobku. Skladem v barvě bílé, ostatní barvy zakázkově (delší dodací lhůta) a s výjimkou hnědé za příplatek. Je určen k pevné instalaci na strop i stěnu.


U sálavých topných panelů se teplo předává sáláním – infračerveným zářením a neohřívá se vzduch, ale jen předměty, na které infračervené paprsky dopadají.

Tato unikátní povrchová úprava výrazně zvětšuje sálavou plochu a vyznačuje se nejvyšší účinností při emisi záření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Nízkoteplotní , univerzální sálavý panel. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jsou vhodné pro reprezentativní prostory, ale také pro prostory obytné a koupelny. Mramorová deska má částečnou akumulační schopnost, panel je doporučeno ovládat pomocí prostorového termostatu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Thermoquartz) tak na vnější ploše (Thermocrystal). Panely se dodávají v několika barevných. Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na povrchu panelu zajišťují předání maximálního podílu tepelné energie právě formou sálání, naopak konvekční složka je potlačena na minimum. ECOSUN nízkoteplotní sálavé panely.


Montáž přednostně ve vodorovné poloze (na strop do výšky - 7m).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky