úterý 30. srpna 2016

Předsíňová stěna buk

Předsíňová stěna buk

Malá předsíňová sestava - buk masiv. Předsíňová stěna - Buk masiv. Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít.


Předsíňová stěna buk

Vyberte si tu pravou předsíňovou stěnu pro svůj domov ještě dnes. Nezáleží, zda máte velkou či malou předsíň - úložné prostory pro kabáty či boty by neměly chybět v žádném domově. Na Váš dotaz se budeme snažit odpovědět co nejdříve, zpravidla do druhého pracovního dne od odeslání zprávy. Detail produktu Do obchodu. Kč Elegantní předsíňová stěna - Buk masiv Skladem Doprava zdarma.


Jestli toužíte koupit opravdu luxusní nábytek německé výroby, který přežije nejen vás, tak si vyberte na Masiv-Prodej. Modernost a multifunkčnost, to jsou důležité aspekty, které nabízí předsíňová stěna. Skvěle se bude vyjímat v hale. Barevné provedení je buk.


Předsíňová stěna buk

Je to sestava botníku 218C (šířka x výška x hloubka: 1× × cm) a věšáku se zrcadlem 218D (šířka x výška x hloubka: 1× × 1cm) navíc je sestavu možno doplnit skříní 219A. Více foto (i detailu) po rozkliknutí roletky Zvolte Korpusy nábytku jsou vyrobeny z melaminované dřevotřísky odolné proti poškrábání, místy o tloušťce až ze 3. Korpus i dvířka jsou v barvě dub sonoma v kombinaci s alpskou bílou. Sestava se skládá z věšákového panelu s poli.


Díky předsíňovým stěnám můžete pozitivně ovlivnit první dojem z vaší domácnosti. Na jednom místě můžete mít botník, zrcadlo, věšák nebo i skříň a chod vaší domácnosti bude pohodlný. Je vyrobena z kvalitního masivního dřeva, které je krásné na pohle dlouho vydrží a zároveň dokáže odolat každodennímu používání. Levná předsíňová stěna MAX M buk -. I předsíň si určitě zaslouží vaší pozornost.


Popřemýšlejte nad tím, že právě předsíň je první místo, které. Více foto po rozkliknutí roletky Zvolte Korpusy nábytku jsou vyrobeny z melaminované dřevotřísky odolné proti poškrábání, místy o tloušťce až ze 3. Přijdete po náročném dni z práce a váš první pohled by rozhodně neměl být na kus nehezkého a nepraktického nábytku, se kterým bojujete dlouhé roky. Nábytek je vyroben z laminované dřevovláknité desky. Prodejna Migro v souladu s nařízením vlády je uzavřena. Zrcadlo a háčky na čelní stěně.


Moderní vzhled hodící se do současných interiérů. Rozměr botníku: - šíře cm. Jednoduchá předsíňová sestava v barvě buk bude ozdobou Vaší předsíně. Její velká výhoda je, že nezabere mnoho místa a můžete ji umístit i do malých předsíněk. Cena zahrnuje botník š. Dobře organizovaný vstupní prostor bytu se neobejde bez funkční předsíňové stěny.


Prodám i jednotlivě kusy tento zajímavý kus nýbytku, skříň - police otevřená, předsíňová stěna. Starší, použité, nepoškozené - kdysi profesionální zakázková truhlářský výroba. Mám na prodej ještě spoustu dalších zajímavých věcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky