pondělí 22. srpna 2016

Dacia lpg bazar

Dacia lpg bazar

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberajte z inzerátov.


Dacia lpg bazar

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. ABS audio, video autorádio CD přehrávač dveře centrální zamykání okna el. Vychází z dlouholetých zkušeností značky a jedná se o úsporné, ekologické a chytré řešení bez kompromisů v kvalitě nebo užitných vlastnostech.


Dacia lpg bazar

Set your budget, choose your car, apply finance and have your new car delivered to your front door. G,Wifi,DVD prehravac,display sa da otacat a naklapat a daju sa pouzivat dve aplikacie naraz. Mne to nepasuje,lebo sa to neda namontovat miesto Media Nav,ale kto mate normalne radio,tak to pojde. Potřebné zařízení je výrobně levnější, lehčí a ve voze zabere méně místa. Taktéž plnicích stanic na LPG.


Uvedené spotřeby paliva jsou změřeny metodikou stanovenou dle platných právních předpisů vyžadovaných pro homologaci vozidla a slouží k porovnání vozidel v daných parametrech za stejných podmínek. Systém LPG je zkonstruován tak, aby splňoval přísné evropské normy pro zajištění nejvyšší možné bezpečnosti. Model Sandero je mimo to vybaven, airbagy v přední části, systémem uchycení dětských sedaček ISOFIX a výškově nastavitelnými opěrkami hlavy. Dacia Logan v AAA AUTO - áut skladom.


Mám Duster s fabrickým lpg. Ak by som ho mal znovu kupovať tak už by som si dal lpg namontovať zvlašť. Spotreba cca 9-litrov čo si myslím že je OK, ale čo sa týka servisu tak katastrofa. Ked auto zdochne tak sa plyn automatický vypne a po. Bazar aut online, inzerce zdarma.


Kupujte auta výhodně a levně. Největší výběr ojetých vozů na LPG. Přijďte si pro svůj vůz s pohonem na LPG ještě dnes! Doživotní záruka na legální původ vozu. Vozy podle značek, ceny, stáří, najetých kilometrů – stačí zadat parametry.


V bazaru najdete vozy všech značek. Akurat na 5ke to nad 130km slabo taha,4ide dobre lepsie ako 1. Chlapci piste tu vlastne skusenosti nie niekto povedal. Mam aj ine auta s roznymi motormi 4-66kw,6-83kw,2TCE-74kw,5dci-kw,0T-184kw,5-141kw. Tieto autá sú obľúbené u taxikárov, za opýtanie nič nedáš a budeš mať info z prvej ruky.


Akokoľvek blbo vyzerá ten objem motora, ja som o tom. Pohon na LPG je v ČR zajímavý a oblíbený. LPG je totiž citelně lacinější než klasická paliva.


Tovární zástavba na LPG je jistota. Jedná se o variantu, která nevyžaduje zásah do vozidla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky