úterý 16. srpna 2016

Flambovací pistole orion

Flambovací pistole - vysoce účinný a efektivní hořák. Je ideálním a praktickým doplňkem každé kuchyně, má všestranné využití také v dílně a jinde v domácnosti. Kromě rychlého flambování Vám pomůže vytvořit na mase křupavou kůrčičku jako z grilu - podávaná grilovaná žebra i kuřátko budou mít ideální.


Pomocí pistole rovněž snadno. S pitolí odstraníte peří nebo štětiny z připravované drůbeže, vepřových kolen apod.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pistole flambovací ORION HOME. Vysoce efektivní hořák se báječně hodí na přípravu créme brullée - ke zkaramelizování cukru na povrchu, k povrchové úpravě mas (k docílení křupavé kůrčičky). Dále jej můžeme použít k odstranění peří při zpracování drůbežího masa, či k odstranění štětin z kůže vepřů. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Rádi byste vaše kuchařské dovednosti přivedli k dokonalosti? Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Naše prodejna je otevřena! Prosím, použijte minimálně znaky! Plní se běžným plynem do zapalovačů. Využití najde v každé kuchyni.


Materiál: odolný plast a kov. Součástí balení porcelánové misky na zapékání. Podívejte přímo do e-shopu se, kde můžete levně nakoupit Pomůcky na zdobení a zobrazit si i další podobné akční produkty. PC 3Kč, použitá dvakrát. Zboží skladem zasíláme okamžitě.


Je ideálnym a praktickým doplnkom každej kuchyne, má všestranné využitie aj v dielni a inde v domácnosti. Okrem rýchleho flambovanie Vám pomôže vy. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Celý popis a technické parametry.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak.


Pištoľ flambovací ORION HOME od € - Heureka. Chcete doplnit naši databázi návodů. Oheň byl od pravěku nedílnou součástí zpracování potravin.


Nabízíme kvalitní zapalovače pro Vaše plynové sporáky a hořáky. Velmi praktické jsou flambovací pistole pro tvorbu křupavé kůrčičky, opékání zeleniny, zapékání sýra či karamelizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky