úterý 16. srpna 2016

Plynový ohrievač vody stacionárny

Plynové zásobníkové ohrievače vody. Väčšina plynových bojlerov má možnosť prestavby na propan - butanové plynové flaše. Prestavbu a inštaláciu ohrievača musí vykonať osoba s. Ohrievače sa inštalujú v hoteloch,.


Stacionárny ohrievač vody s nepriamym ohrevom.

Zásobníkové plynové ohrievače vody pre veľmi úsporné riešenie ohrevu vody , s možnosťou prestavby na PB, čo je súčasťou balenia. Komfort užívateľa zabezpečuje naviac jednoduchá a prehľadná obsluha plynového ohrievača, vysoká bezpečnosť prevádzky. Spotrebič, ktorý odvádza naozaj vzácnu prácu. Ako si vybrať správny ohrievač vody ? Ktoré parametre sú pri výbere dôležité? Aká kapacita a výkon ohrievača je dostačujúca?


Za toto odbobie sme získali veľa skúseností , s ktorými sa radi podelíme so svojimi zákazníkmi.

Prípojky na vstup studenej vody , výstup teplej vody sú umiestnené v hornej časti ohrievača. Súčasťou balenia je aj vodovodná batéria. Vzhľadom k menšiemu výkonu nie je teda práve vhodný pre zapojenie na sprchu a vaňu.


Odťah spalín je vyvedený do miestnosti, ohrievač totiž nevyžaduje. Solárny stacionárny ohrievač vody , objem 5litrov, výmenníky, bez elektr. SKLADOM tovar na sklade, čoskoro bude u vás NOVINKA novinka v sortimente.


Srdcom tohto ohrievača. Tento parameter má priamy vplyv na ohrievanie a rýchlosť ohrevu vody (najmä v prvom type bojleru, čo je bojler akumulačný). Jedným z ďalších dôvodov prečo sa bojler nachádza najčastejšie v kúpeľni je, že je výhodné mať ohrievač vody v tesnej blízkosti spotrebného objektu. V rozmedzí viac ako tri metre, alebo s jasnou.


Predám plne funkčný, stacionárny , úsporný plynový ohrievač vody QUANTUM Q7-NORT (Quadrica). Objem 1litrov, príkon KW, piezoelektrické zapaľovanie, večný plameň. Tieto ohrievače sú vhodné pre použitie v domác. SK Dovozca, distribútor a servisná spoločnosť kotlovej a klimatizačnej techniky FERROLI pre Slovensko.


Ako výhradný zástupca značky Ferroli pre Slovensko, zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, maloobcho veľkoobcho skladovanie a distribúciu kotlovej techniky, ohrievačov vody , tepelných čerpadiel a náhradných dielov.

Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohrievače vody vám zaručia. Smaltovaná oceľová nádrž, ochranné prvky a možnosť nastavenia požadovanej teploty sú len zlomkom funkcií, ktoré Vám elektrické ohrievače vody MORA ponúkajú. Pri prepojení oboch výmenníkov do série možno získať zdroj TÚV s výkonom až – kW.


Náplň je jednoduché vymeniť a dochádza tak k okamžitému ohrevu vzduchu. Osobný odber je opäť obnovený. Ak je to však možné prosíme Vás o voľbu dopravy kuriérom a platbu prevodom, znížili sme pre Vás hodnotu objednávky pre dopravu zadarmo iba na EUR. Prietokový ohrievač vody je vhodný pre menšie domácnosti a rekreačné domáce stavby ako je chalupa či chata, záhradný domček, prípadne do garáže či domácej dielne na opláchnutie rúk. Ide o nízku a nárazovú spotrebu teplej vody.


Dostupný v závesnej verzii v objeme a 100litrov a ako stacionárny v. Tento ohrievač vody je schopný nahriať l vody iba za h, čo je pri takom množstve pomerne krátka doba. Taktiež má výbornú izoláciu, vďaka ktorej nahriatu vodu udrží teplou dostatočne dlho. Okrem toho ho zakúpite za pomerne nízku obstarávaciu cenu a je spoľahlivý, takže sa nemusíte báť sklamania. V spodnej časti ohrievača sa nachádza 3kW príruba s elektrickým ohrievacím telesom.


Pri kombinovaných ohrievačov je v tlakovej nádobe privarený výmenník tepla, ktorý je určený len pre vykurovací okruh. Elektrický ohrev zaisťuje keramické výhrevné teleso ovládané prevádzkovým termostatom. Vyberajte si Kotly podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky