středa 31. srpna 2016

Opravy hodinek edox

Opravy hodinek edox

Kde koupíte hodinky EDOX ? Brno, Klenotnictví Hanák František, Masarykova Brno, OC Olympia, Hodinářství Corial České Budějovice, Nám. Edox v hodinářském průmyslu nejvíce vyniká svými ultratenkými hodinkami - tyto hodinky s datumem mají na výšku pouhých mm a jsou tak právem nazývány nejtenčími hodinkami s datumem na světě. Značka Edox nabízí své hodinky v jedenácti modelových řadách a lze tudíž vybírat ze slušného sortimentu hodinek. Provádíme pozáruční opravy pro hodinky FESTINA, MAURICE LACROIX, FORTIS, EDOX aj. EDOX je nezávislá švýcarská značka hodinek.


Opravy hodinek edox

Od ostatních značek se liší jasně rozdělenou kolekcí. Nabízí širokou škálu hodinek pro různé cílové skupiny zákazníků. Servis a opravy hodinek - Ostrava Vítkovice, Hodinky-3“ Hodinařinu jsem vystudoval a hodinkám se věnuji celý život. Ani nedokážu spočítat, kolik mi jich za let mohlo projít pod rukama.


K dosažení potřebné funkcionality tento web používá cookies. Hlavně značky life-stylový firem, pro které nejsou hodinky středem jejich pozornosti. Ale také značky, které ještě nemají tak dlouhou historii, nebo úroveň zpracování jejich hodinek není na takové výši, jako u tradičních manufaktur.


Free Shipping Available. KONTAKT PRO VELKOODBĚRATELE: AVIKO TIME, s. Vaši objednávku dodáme obvykle do -dnů. Naše společnost je provozovatelem servisního střediska, ve kterém přímo provádíme opravy hodinek od nejběžnějších po specializované opravy nejsložitějších.


Ceník hodinářských oprav. Nabízí celou řadu zajímavých modelů ve střední a vyšší cenové hladině. EDOX si buduje trvalé jméno v oblasti sportovní časomíry jako „časomíra mistrů“.


V případě opravy po záruční lhůtě pro Vás zajistíme servisní opravu, případně Vám předáme kontakt na autorizovaný servis dané značky hodinek ve Vašem blízkém okolí. V případě dotazů nebo servisní opravy nás můžete kontaktovat, případně hodinky přinést do naší prodejny. V našem servisu pracují hodináři, kteří jsou špičkou ve svém oboru. Spoléháme na zkušenosti a osobní přístup.


Ke každé opravě či servisu hodinek přistupujeme individuálně, vždy se snažíme najít nejlepší řešení a to jak podle typu hodinek tak i podle požadavků majitele. Dokážeme vyřešit téměř každou opravu. Opravy a čištění zlatých a stříbrných šperků. Zakázková výroba šperků z doneseného zlata.


Opravy hodinek edox

Prodej hodin a hodinek Festina, Casio, Storm, Grovana a Maurice Lacroix. Zajišťujeme hodinářské … Rokycany - Stře. Veškeré opravy nástěnných kyvadlových hodin. Standardní opravy všech mechanických i bateriových hodinek , opravy mechanických i bateriových multifunkčních hodinek (chronografů apod.).


Opravujeme hodiny kukačky ruské výroby, tak německé, ale i naše s křepelkou. Garantujeme originalitu a původ hodinek , jelikož tyto nakupujeme od výhradních distributorů daných značek pro Českou republiku. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Zlatnictví Redžič, Zlato-stříbro-hodinky. Principy ochrany soukromí na Hodinky.


Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky