čtvrtek 18. srpna 2016

Byt 3+1 praha 6 prodej

Byt 3+1 praha 6 prodej

Narodní obrany, Praha – Bubeneč, přímo u metra Dejvická. V domě bude na jaře probíhat výstavba nového a většího výtahu. Prohlédněte si byty na prodej v lokalitě Praha na REALCITY. Nabídka bytů na prodej v Praze 6. Nové byty , luxusní byty a levné byty na prodej. Možná se budete chtít stěhovat až za delší dobu.


Byt 3+1 praha 6 prodej

Interiér bytu tvoří kuchyně s jídelnou a francouzskými okny s výhledem do zeleně, obývací pokoj a hlavní ložnice s přístupy na balkon orientovaný na jihovýchod do zahrady, druhá ložnice, koupelna (s masážní vanou, umyvadly, bidetem a WC), prostorná technická a úložná místnost, samostatná toaleta, vstupní hala a zádveří. Bytová jednotka k prodeji se nachází v příjemné, nově vybudované čtvrti s množstvím zeleně, příjemnými předzahrádkami, novými komunikacemi, obchody. Neztrácejte čas s prohledáváním tisícovek bytů, my to už udělali za Vás. Něvská, Praha – Čakovice.


Byt se nachází ve zvýšeném přízemí ve velice klidné a tiché lokalitě s vhodným bydlením pro rodinu s dětmi a hezkým výhledem. Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. Dům je po kompletní rekonstrukci - okna, fasáda, stoupačky, vstupní bezpečnostní systém. Prodej bytů různých velikostí, typu konstrukce i umístění v obci, nebo mimo obec.


Byt 3+1 praha 6 prodej

Příjemný severní okraj Řep s navazující zástavbou RD. Významná část celé oblasti nově rekonstruována. Verdunská, Praha - Bubeneč. Byt je v družstevním vlastnictví s nulovou anuitou. Velmi dobrá dostupnost do centra.


V blízkosti je Divoká Šárka, koupaliště Džbán, obchody restaurace a další občanská vybavenost. Detaily podá přímý majitel bytu - p. Byt ve zvýšeném přízemí cihlového domu po revutalizaci. Byt po velmi zdařilé rekonstrukci.


Byt 3+1 praha 6 prodej

Velkou přidanou hodnotou bytu je přístup na terasu ve vnitrobloku a střešní terasu s nádherným panoramatickým výhledem n. Byt v DV, po splacení anuity možnost převodu do OV. Byt prošel kompletní rekonstrukcí - rozvody vody, elektřiny, plynu, bambusová podlaha ve všech pokojích, plastová okna. Byty na prodej Praha 6. Seřadit od Uložit vyhledávání. V sadech, Praha - Bubeneč. Nabízíme prodej hezkého bytu v OV, garsoniéry, m ulice Vokovická, Praha - Vokovice.


Byt je umístěn v přízemí panelového domu (pod bytem je ještě technická místnost, takže v bytě je teplo, přičemž okno v obývací místnost v bytě není nijak nízko nad terénem a před bytem je navíc betonová zed),. Prodej nemovitostí - nabízíme prodej domů, bytů, pozemků a komerčních prostor z celé České republiky. Typ vlastnictví osobní. Neumanna, Litvínov, Horní Litvínov, S. Vyhledat si můžete v těchto lokalitách: Praha Praha Praha Praha Praha Praha , Praha Praha Praha atd. Přehled nemovitostí, které odpovídají vybraným kritériím.


V detailu zakázky naleznete kontakty na makléře, tj. Neváhejte nás kontaktovat s prodejem či pronájmem každé nemovitosti Vám vždy ochotně pomůžeme. Praha - Břevnov, ulice Na Petřinách - Větrník, celková plocha 7m sklep, koupelna s vanou, samostatné WC, cihla. Za Hládkovem, Praha - Střešovice.


Dispozice: předsíň, samostatné pokoje, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem, samostatné wc, spižírna oddělená dveřmi od kuchyně. Dispozice zahrnuje slunný, západně orientovaný obývací pokoj s kuchyní, jídelním koutem, východně orientované ložnice, velkou koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletu halu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky