čtvrtek 11. srpna 2016

Giacomini kulovy kohout

Giacomini kulovy kohout

GIACOMINI - kvalitní mosazné topenářské zboží, podlahové topení, stropního vytápění a chlazení. A je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Giacomini R250D kulový kohout.


Kulový kohout s vnitřním připojením. Vypouštěcí kulový kohout s integrovaným těsněním, krátká páčka. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Vaše cena (s DPH) Skladem. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Pro rozvody vody, neagresivních kapalin a plynů (mimo topné plyny dle ČSN EN 437).


Giacomini kulovy kohout

Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zas. Poslat produkt Diskuse (0) Přidat k oblíbeným Tisk Zobrazeno: 789x. Varianty (0) Související (0) Podobné (0) Nejprodávanější.


Kohout nevyžaduje údržbu. Vhodný pro vysoké tlakové spády a teploty. Na kohout nesmí být působeno rázy. V provozu u rozvodů vody doporučujeme alespoň jednou za měsíců kohout pře-stavit v celém rozsahu ovládání, aby se z koule odstranily případné úsady (zvláště u tvrdých a železitých vod tento interval zkrátit).


Giacomini kulovy kohout

Použitelné pro topné plyny 1. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. GIACOMINI kulovy kohout R250DS s vypoustenim, chromovany najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Giacomini kulovy kohout

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Valvex je jedním z předních výrobcůkoupelnových a kuchyňských bateriových kohoutů a také vodovodních, plynových a ústředních topných systémů.


Běžná cena s DPH 19Kč: Ušetříte 2K. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody, topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. C Určeno pro pájení na měděné potrubí pro topné systémy.


Vážení zákazníci, dovolte nám abychom Vás informovali o termínech uzavření našich poboček vzhledem ke státním svátkům 1. Vlastní tělo kohoutu je sešroubováno a slepeno, tento spoj nesmí být demontován. Pro zaručení těsnosti jsou zakázány veškeré činnosti působící ve směru povolování spoje těla kohoutu. Na rozdíl od standardních kulových kohoutù jsou kohouty R6GIACOMINI vyrobené z jednoho kusu.


Těsnění na dříku je zajištěno O-kroužkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky