pondělí 22. srpna 2016

Elektrická masážní podložka

Různé modely v nespočetných verzích umožňují, aby nebylo snadné získat. Elektrická podložka se připevňuje na masážní stůl pomocí elastických pásů, které zajišťují, aby podložka na masážním stole neklouzala. Možnost jednoduchého nastavení tří úrovní teploty pomocí ovladače. V případě přehřátí se elektrické napájení automaticky vypne, aby se předešlo nebezpečným situacím. Můžete si vybrat mezi různými stupni masáže, nastavit si intenzitu masáže, masážní zóny lze ovládat samostatně, navíc je vibračních motorků.


Elektrická masážní podložka

Elektrická masážní podložka nabízí nejlepší možný odpočinek a wellness procedury po dlouhém náročném dni. Masážní podložka MCN je přístroj pro efektivní shiatsu masáž za krku a nohou. Cílená intenzivní masáž perfektně uvolňuje napjaté svaly. Chůzí po velmi praktické kamínkové podložce GOGO si můžete navodit atmosféru a pocit zdraví prospěšné bosé procházky po oblázkovém mořské pláži.


Masážní a relaxační pomůcky Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale působí blahodárně i při mnohých zdravotních potížích.


Elektrická masážní podložka

Jsou vybaveny uhlíkovými vlákny rozloženými rovnoměrně po celé ploše, díky čemuž je zaručen opravdu hřejivý pocit tepla. Elektrická vyhřívací podložka na masážní stůl udržuje zákazníky během celé masáže v teple. Univerzální masážní podložka inSPORTline Dje výkonná elektronická masážní podložka s možností využití na běžné kancelářské židli nebo v autě.


Osobní převzetí Švihov,popř. GOGO 175x35cm Masážní akupresurní podložka s umělými kamínky účinně poslouží a nahradí přirozenou a prospěšnou chůzi po kamínkách v přírodě nebo po oblázcích u moře. Masáž stimuluje reflexní oblast chodidel, podporuje cirkulaci krve a tím urychluje látkovou výměnu. Originální akupresurní masážní podložka , jakou pořídíte jen v eshopu firmy Modom, je opatřena šesti magnety. Je prokázáno, že magnety mají také pozitivní vliv na chod lidského těla.


Elektrická masážní podložka

Ovlivňují prokrvení, pomohou od otoků, zánětů a uleví od bolesti. Má Shiatsu masážní a rotační hlavice. Je vyrobena z materiálu imitující kůži a je pratelná na 40°.


Má odnímatelný sedák a věšák pro pohodlné uložení ve skříni. Vybírejte si Elektrické dečky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Podložku je možné použít na. Máte sedavé zaměstnání? Bolívají Vás v důsledku Vašeho životního stylu často záda?


Elektrická masážní podložka

Masáž jednotlivých zón lze nastavit samostatně, je kombinovatelná s vyhříváním a tím dosáhnete kompletního uvolnění. Díky prohřívání v kombinaci s masáží docílíte ideálních výsledků a žádoucího uvolnění. Prodám tuto zcela novou plně funkční luxusní masážní elektrickou podložku od německé firmy Casada Maxiwell,komplet balení,různé funkce,také do auta,pouze osobní odběr. Vystavit v této kategorii. Aukro Lékárna a zdraví Zdravotnické potřeby Rehabilitační vybavení.


Náš e-hop zdravotní potřeby nabízí rehabilitační pomůcky,jako jsou balony,balony,čočky, ježky, míče Overbaly, Fit-sity,nestabilní úseče, nafukovací skákací zvířátka, iplikátory, masážní pomůcky, cvičební gumy a různé rehabilitační podložky. Masážní lehátko WK_S006… WK-S0Třídílné vysoce kvalitní multifunkční. Cenově dostupné balanční podložky v různých variacích zajišťují efektivní aerobní a balanční cvičení vestoje i vleže.


K dispozici je také balanční podložka na sezení pomáhající lidem se sedavým zaměstnáním, nebo masážní balanční podložka ke stimulaci akupresurních bodů na chodidlech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky