čtvrtek 4. srpna 2016

Šachta na vodoměr

Domečku na vodoměr (Aby měl vodoměr na čem ležet. A nenámahalo se potrubí a armatury i samotný vodoměr.) Vodotěsných, kvalitních, šroubovacích průchodek pro trubku 32mm ( na přání i jiné průměry). Vodomerné šachty sa používajú na osadenie vodomerov (prípadne iných meracích zariadení) a príslušných armatúr na vodovodnej prípojke. Poskytujú pohodlný prístup k vodomerom a zjednodušujú ich kontrolu. Ponúkané vodomerné šachty sú umiestňované pod úrovňou terénu, vyznačujú sa jednoduchou montážou a nevyžadujú.


Objednejte si v našem e-shopu nebo nás kontaktujte pro individuální nabídku.

Samonosná plastová šachta na vrt. Vodomerná šachta slúži na ochranu vodomerov alebo iných meracích zariadení. Snadná instalace bez betonáže. Nevhodná do míst s výskytem spodní vody a jílu. Domovní vodoměrná šachta slouží k připojení.


Zřizuje ji na připojované nemovitosti její vlastník. Vzorová skladba vodoměrné sestavy u přípojky do DN 50: a) ventil nebo šoupátko bez odvodnění před vodoměrem.

Vodoměrná šachta je součástí vnitřního vodovodu. Na horní straně je manipulační průchod pro obsluhu. Nesamonosné vodoměrné šachty slouží jako ochranné šachty, do kterých zabudováváme vodoměr a přípojku vody z veřejné vodovodní sítě k rodinnému domu.


VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu. Plastový poklop si zvolí zákazník dle potřeby. Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro liniové stavby vodovodů. TECHNICKÁ ŠACHTA NA VRTANOU STUDNU.


Zajistíme i dopravu, výkop a usazení. Použití Prefabrikované vodoměrné šachty se používají jako komory pro osazení vodoměrů a jiných armatur. Jedná se o podzemní komory, které jsou zpravidla umístěny na vodovodní přípojce před budovou.


Tyto šachty využíváme v okamžiku, kdy nelze vodoměr nechat nainstalovaný přímo v rámci nemovitosti. A to z libovolného důvodu. Můžeme ji využít stejně tak tehdy, když je vodovod příliš vzdálen.


Jedná se o válcové vodotěsné nádrže vyráběné ze svařovaného polypropylenu. Jsou vybaveny prostupy pro připojení na domovní přípojku a vodovodní řá petlicí na uzamykání a plastovým žebříkem.

Hledáte vodoměrnou šachtu pro svůj rodinný dům, která má nízké celkové náklady na výstavbu, zabere malou plochu a zároveň umožní instalovat běžný vodoměr ? Toto napojení na hlavní vodovodní řád vodoměrné šachty se používá především v místě, kde se nedá vodoměr umístit do hlavní budouvy (nemosvitosti), nebo v místech kde je možné připojení vodovodní přípojky více vzdáleno. Konstrukce šachty zajišťuje kvalitní ochranu a dobrou přístupnost vodoměru po celý rok. Pokud se Vám nepodařilo umístit vodoměr do objektu, plastová vodoměrná šachta je. Dva vodoměry mohou sloužit například pro bydlení a živnost nebo druhý vodoměr pro dodávku vody na závlahu. Velikost vnitřního prostoru.


Strop šachty je neprejazdný, preto je potrebné situovať jej osadenie na miestach, kde sa nepredpokladá prejazd. Rodinná firma se čtvrt století dlouhou tradicí výroby. Náš sortiment jsou plastové nádrže na vodu, žumpy, vodoměrné šachty, čerpací jímky a další výrobky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky