pátek 5. srpna 2016

Půjčovna karavanů brno popůvky

Adresa: AREÁL JAPO TRANSPORT. Půjčovna Brno , obytná auta. Proč trávit dovolenou na jednom místě? Stačí řidičský průkaz skupiny B. Omlouváme se, z preventivních důvodů po do.


Poznávejte nová místa, zažijte nová dobrodružství a buďte přitom pořád jako doma.

Zastavte tam, kde se vám to líbí a poznejte krásy autocampingu. Vítejte ve světě dovolených podle Vašich představ. Prodej karavanů a obytných automobilů v Popůvkách.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Autobazar Auto Trio, FINASO, s. Nutno říct, že menší rozměry karavanů a jejich originální technické řešení budilo velký zájem všech procházejících návštěvníků a my jsme tak měli příležitost zodpovědět spoustu zajímavých dotazů a rozdat skoro všechny podklady, které jsme měli připravené. Opravdu krásné integrované obytné auto pro osob na jízdu ! Suveréní cestování „královskou třídou“ Obrovská plocha předního okna Vám po celou dobu zajistí aktivní kontakt s přírodou. Nabízíme Vám obytné vozy různých kategorií a cenových relací.

Věříme, že si z naší nabídky vyberete. Skvělá dovolená s obytným autem. Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou!


Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní. Obytná dodávka za skvělou cenu! Bazar a půjčovna karavanů Naše společnost se zabývá dovozem a prodejem použitých karavanů z Evropské unie. Firma Knaus se již let zabývá výrobou obytných vozů a karavanů Weinsberg, Tabbert, Wilk a doplňkového příslušenství.


Nejsme obyčejná půjčovna karavanů. Nabízíme kompletní služby autoservisu a pneuservisu pro auta všech značek. Mechanické a elektrikářské opravy, příprava STK, výměny skel, uskladnění pneumatik, karosářské a lakýrnické práce, servis klimatizací, prodej náhradních dílů a příslušenství, ruční mytí aut. Rádi cestujete, ale neradi opouštíte pohodlí svého domova?


Půjčujeme nadstandardně vybavené obytné vozy a přívěsy, které jsou připraveny odvézt Vás na vysněná místa - moře, hory, památky - nic není problém. Zkuste cestování s karavanem. PB láhve, čistá prostěradla, kontrola tlaku v pneumatikách, dolití kapalin do ostřikovačů, kontrola dalších kapalin, chemie do WC, školení a poučení před převzetím, kontrola brzd a motorové části.


Specializujeme se na dovoz anglických obytných přívěsů. Nabízíme kvalitní německé vozy Burstner, kompletní vybavení vozů, pomoc se sestavením vaší trasy a itineráře, Vaše dovolená na klíč. Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím.


Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR.

Na Vaší cestě bude čas a místo pouhý pojem. Půjčte si obytné auto, karavan či autostan a zařídíte si dovolenou svých snů. Jestliže potřebujete někam odvést, například na zahraniční letiště jsou vám k dispozici naši vyškolení profesionální řidiči, kteří znají situaci v provozu a mají neustálé spojení s dispečinkem. Naše půjčovna aut MKZ nabízí k pronájmu – osobní auta, karavany, mikrobusy, dodávky a vozíky. BARTH Caravan je půjčovna luxusních karavanů a obytných vozů Bürstner v Pardubicích.


Vyberte si z více jak vozů a vyražte s přáteli na nezapomenutelnou dovolenou! Karavany jsou pro 4–osob.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky