pondělí 29. srpna 2016

Nahrávací studio praha

Vše co můžete potřebovat pro vytvoření kvalitního zvukového záznamu. Nabízíme komplexní služby - zkušebna pro kapely, technické zajištění akcí, tvorba webových stránek. We are the future of the music industry. And we are still looking for new talents to bring into the play.


We encourage young artists to do what they love by giving them free recording sessions, advising, even some instrumental beats.

Tato cena je pouze orientační, skutečná cena závisí na charakteru a rozsahu zakázky. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ArcoDiva, Histogram, s. Nahrávací a masteringová studia v Praze a okolí. Nacházíme se v klidné lokalitě na Praze kde je možné zároveň pohodlně parkovat. Faust Records Studios is a recording studio located in the center of Prague , Czech Republic , Europe.


Je na malinách a Pilot Study. Zaměřuji se na začínající mladé umělce, ale i těm zkušenějším nabídnu velmi slušně znějící nahrávku za přívětivou a fixní cenu za projekt. Nahráváme plně digitálně, v reálném čase je možné natáčet až stop, počet mixážních stop je teoreticky neomezený.

Specialitou studia je analogový mix nahrávek. Fakturační adresa: Studio Fontána, spol. Daniels je nahrávací studio , které nahraje Vaši tvorbu nejen u nás ve Vsetíně, ale téměř kdekoli v České republice a na Slovensku.


Jsme mobilní a rádi přijedeme za Vámi. Vhodným prostorem může být Váš obývák, podkroví, zkušebna, sál nebo pro některý typ nahrávek i kostel, aula atd. Venkovní parkování zdarma.


Možnost nahrávání na dvoupalcovou pásku. V našem studiu je zvuk skutečný zážitek. Kompletní zvuková postprodukce znamená, že umíme nahrát voiceover, složit reklamní hudbu a vytvořit sound design. Máme špičkové vybavení a také stylově zařízené nahrávací studio s krásným výhledem a pohodlnou sedačkou. Spolupracujeme s těmi nejvýznamnějšími klienty a. Zabýváme se nahráváním hudebních a video projektů, produkcí, dabingem, mixem a masteringem.


Dále také nabízíme zázemí pro vizuální záznam, jako jsou například hudební videoklipy, reportáže, reklamní spoty, nebo prezentační videa. Naše nahrávací studio Exile Records v Praze, se zajímá o záznam vokálu, mluveného slova, ale také mixování stop a masteringu. Produkujeme také beaty na míru.


Zvuková produkce a postprodukce, mastering. Adaptace televizních spotů.

Ceny za nahrávací studio. Levné Studio Total Record. Protože jsme sami aktivní muzikanti, rádi Vám v našem nahrávací studio Ostrava v případě zájmu pomůžeme vytvořit dílo dle Vašich představ. V zájmu dosažení co nejlepšího výsledného zvuku nahrávky Vám rádi zdarma zapůjčíme nástroje, aparatury a efekty uvedené v sekci Vybavení.


Kvalita, kreativita a progrese charakterizují práci studia MROŠ, které patří mezi nejvýraznější v regionu severní Moravy. Nahrávka nebude vydána objednavateli až do jejího úplného zaplacení! Na počátku nahrávání je vždy složena objednavatelem záloha (výše zálohy je stanovena dohodou, obvykle činí - předpokládané celkové částky), doplatek je uhrazen při předání a dokončení nahrávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky