pátek 19. srpna 2016

Masážní podložka na židli

Pomáhá rychle snižovat napětí, bolesti svalů a únavu. Balanční podložka na židli Balanční polštáře jsou ideálním masážním doplňkem, který je vhodný při dlouhotrvajícím sezení. Působí příznivě proti bolestem zad , má rehabilitační účinky a pomáhá správnému držení těla. Relaxační masážní podložka pro všechny sedačky na uvolňující ošetření svalů za krku a zadku.


Ulevení od bolesti: režimy intenzity pro masáž zad.

Kancelářské židle a křesla musejí být pro člověka co nejvíce pohodlné. Proto vám doporučujeme pořídit podložky pod židle, jež se hodí pro všechny typy podlahových krytin, přičemž je chrání před poškozením, poškrábáním i znečištěním, vhodná jak pro kancelářské, klasické tak i. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je vyrobena z materiálu imitující kůži a je pratelná na 40°.


Máte sedavé zaměstnání? Podložku je možné použít na.

Fitsedák Vám umožní sedět pohodlně po celý den. Díky této výjimečné inovativní sedačce už více nebudete cítit nepříjemnou bolest zad a kloubů, které se objevují při dlouhodobém sezení. Patentovaná podložka na židli přirozeně optimalizuje vaši polohu vsedě kdykoli a kdekoli sedíte.


Když už vás omrzí obyčejné stání, zkuste postoj na jedné noze, pohybujte končetinami a různě se nakláněje. Pro ostřílené podložkové mistry jsou tu dřepy a výpady a oběma nohama na podložce. Inspirovat se můžete v našem článku Tipy na cviky s balanční podložkou. Chcete se zaměřit i na jiné svalové skupiny. Univerzální masážní podložka inSPORTline Dje výkonná elektronická masážní podložka s možností využití na běžné kancelářské židli nebo v autě.


Má Shiatsu masážní a rotační hlavice. Má odnímatelný sedák a věšák pro pohodlné uložení ve skříni. Tajemství japonské tradiční masáže u Vás doma a moderní formou. Jednoduše ho zapojíte do elektřiny a zvolíte si typ masáže.


Tu si dále můžete změit pomocí praktického dálkového ovládání, či si vybrat kde bude masáž. XL Jídelní židle, ks, umělá kůže a bukové dřevo, krémové. Hyundai MAS 9je masážní podložka do postele vhodná na jakoukoli matraci.


Poskytuje cílenou intenzivní vibrační masáž, která pomáhá rychle snižovat napětí, bolesti svalů i únavu. Pravidelným ležením na podložce stimulujete akupresurní body osových svalů páteře, kdy pozitivně působí na funkci celého močového ústrojí u žen a mužů.

Vzduchová podložka ve tvaru čočky je vhodná na masáž nohou, rehabilitační cvičení, na sezení a balanční cvičení. Na jedné straně jsou masážní bodlinky, druhá strana má nízké hladké výstupky. Díky výstupků dochází k lepšímu prokrvení a zrelaxování. Cílená intenzivní masáž.


Masážní vibrační podložka. Uleví od bolesti a rozpohybuje vás. Velkou předností masážní židle je její jednoduché složení a snadné přenášení.


Malá léčba doma může být masážní rohož. Co dělá masáž, jaké možnosti jsou pro koho není vhodná matrace, kde jsou výhody a nevýhody a kde si nejlépe koupíte masážní mat. Elektrická masážní podložka Top 10.


Možnost dohuštění jehlou. Barva na obrázku je pouze ilustrační. Klikněte na odkaz elektrická vyhřívací podložka na masážní stůl a pořiďte si tento produkt na naší nové stránce Fabulo.


Na nové stránce Fabulo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky