úterý 30. srpna 2016

Kamna wamsler s výměníkem

Díky výkonému teplovodnímu výměníku je maximum tepla předáváno do vody, které je prostřednictvím ústředního topení rozváděno do všech místností ve Vašem domě. Wamsler kamna , krbová kamna , sporáky. Jejich hlavní výhoda je možnost topení jak dřívím tak uhlenými briketami. Krbová kamna s výměníkem.


Na trhu jsou krbová kamna s max.

U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou. Smalt bílý nebo hnědý, ocelová varná. Chybí madla k troubě a spodnímu šuplíku. Kamna jsou ve velice dobrém stavu,téměř nepoužívána.


Kouřovod 150mm Místo skla je plech. WAMSLER ETNA kbová kamna.

Pro pocit útulnosti, který kamna umí vyvolat, je vhodné umístit je do pokojů určených k odpočinku či relaxaci, jako je například obývací pokoj, pracovna nebo jídelna a podobně. Segment krbových kamen má několik známých výrobců, kteří nabízejí bohatý sortiment produktů. Jednoduchý design krbových kamen Mantova AL II jen tak nezestárne. Není nic lepšího, než-li předat ohřátou vodu z teplovodního výměníku krbových kamen do teplovodního oběhu. Společnost LaNordica - Extraflame oslavila let od svého založení.


Teplovodní krbová kamna za super cenu. Vznikla jako tradiční rodinná firma, jejíž kredit nejen na evropském, ale i světovém trhu neustále stoupá. Vyberte si topidlo přesně podle Vašich představ. U nás najdete klasická krbová kamna , kachlová kamna , kamna s troubou na pečení, krbová kamna s teplovodním výměníkem , klasické krbové vložky, krbové vložky s teplovodním výměníkem , krbové vložky se vzduchovodem, sporáky na dřevo, sporáky s teplovodním výměníkem , teplovodní.


Nabízíme širokou škálu topidel. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. W, tuhá paliva, Výměník, ocelová, 1mm, cm. Technická specifikace: Kombinovaná krbová kamna s teplovodním výměníkem jsou určena k vytápění obytných místností, rekreačních zařízení pracovních míst, kde je záměrem.


Příslušenství ke krbovým kamnům. NORDICA TermoNicoletta D.

Neváhejte nás kontaktovat s Vašim požadavkem. Splňují nejpřísnější německé a rakouské normy. Kachlová kamna mají klasický design s litinovým čelem a dvířky. Možnost využití horního a zadního vývodu.


Kamna mají možnost variace barev kachlového obložení. S teplovodním výměníkem. Znal jsem kamna Bullerjan, ale chtěl jsem dát přednost českému vyrobku. K tomu všemu topíte i ekologicky!


Proč si vybrat krbová kamna s výměníkem ? Kvůli vyšším teplotám bylo víko, přední strana a hrdlo odkouření vyrobeno z litiny, zbytek korpusu je plechový. Do krbových kamen Denver je možné přikládat polena o maximální délce cm. Kamna s výměníkem TUV dávají sálavé teplo a zároveń ohřívají vodu ve výměníku a umožňují ohřev radiátorů.


V kamnech lze spalovat dřevo nebo dřevěné brikety bez podpory externího přívodu vzduchu, ale díky dvojímu spalování vyhřejí až 1m3. Výkon kamen s teplovodním výměníkem rozdělujeme na výkon „do vzduchu“ (výkon, který kamna předávají do prostoru, ve kterém jsou umístěna) a výkon „do vody“ (výkon, který zajistí teplovodní výměník a předá jej do systému topení). Přesné dimenzování výkonu kamen do vzduchu i do vody je velmi důležité. Sháníte do vašeho domova nebo na chatu krbová kamna ? Potřebujete krbová kamna s výměníkem ? Prodáváme krbová kamna s výměníkem za bezkonkurenční ceny.


Více v našem internetovém obchodě Levnekrby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky