pondělí 15. srpna 2016

Samonasávací kalové čerpadlo

Povrchová samonasávací čerpadla nacházejí využití v celé řadě oblastí od zásobování objektů pitnou vodou po využití v průmyslových provozech. Typickým příkladem je využití čerpadel SIGMA SVA ke kontrukci domácích vodáren SIGMA Darling Konta. Sací a hadicová souprava.


BLUE LINE PQD7- kalové čerpadlo. Ponorná kalová čerpadla s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných vo kalů, splašků, septiků apod.

Při provedení 2V včetně tepelné ochrany proti přetížení zabudované v čerpadle. Kalová samonasávací čerpadla Calpeda, KSB. Kalové samonasávací čerpadlo je určeno pro povrchovou instalaci, má samonsávaciu schopnost až 8m. Nová nerezová čerpadla, vyvinutá společností ELPUMPS, se výborně hodí pro širokou škálu aplikací.


JET, posilování tlaku vody, konstrukce domácích. Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Rotační samonasávací čerpadlo pro domácí a profesionální použití.

Pokud hledáte vhodné ponorné kalové čerpadlo do septiku, v naší nabídce jistě najdete vhodné řešení. Klademe důraz na nabídku kvalitních a spolehlivých čerpadel. Zejména materiálové provedení odpovídá prostředí, ve které jsou čerpadla provozována. V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem.


V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne. Max tlak bar, dopravní výška m, max. Hmotnost čerpadla je kg. Možnosti použití: plnění. Výběr normálního a samonasávacího čerpadla podle Vámi požadovaného průtoku a tlaku v rozvodu vody – podle provozního bodu.


Profesionální postup zaručující 1 úspěšnost. Ponorné kalové čerpadlo pro čerpání odpadních vod s obsahem měkkých nečistot neabrazivního charakteru. Použití samonasávacích čerpadel je široké, od zásobování domácností, po složitější zahradnické systémy či průmysl.


Pravidelně vám přinášíme speciální nabídky, v rámci kterých můžete zakoupit povrchová čerpadla za akční ceny. Konstrukční provedení čerpadla. Samonasávací čerpadlo umožňuje čerpat vodu maximálně do hodnoty sací výšky.

NFM je samonasávací kalové čerpadlo. Pro přerušovaný provoz, nastavitelný tl. Běžné čerpadlo je nutné v těchto případech znovu zavodnit, ale samonasávací.


W samonasávací kalové čerpadlo. Kalové ponorné čerpadlo s drvičom značky KraftDele stabilnej konštrukcie pre čistú a. Popis Elpumps Neptun čerpadlo do septiku s voľným prietokoNové. Kalové čerpadlá na čerpanie hustých kalov , splaškov, priemyselních a. Pramac Motorová čerpadla Zážehovými motory Honda poháněná samonasávací kalová čerpadla. Ideální spojenci v případech, kdy je třeba přečerpat velké objemy vody, při povodních či jen při napouštění jezírka. V této kategorii kalových čerpadel najdete: kalové čerpadlo na žumpu, kalové čerpadlo s drtičem, kalové čerpadlo na septik a jiné.


Ponorná čerpadla a domácí vodárny Alfapumpy Čerpadla a domácí vodárny ALFAPUMPY jsou vyrobeny s použitím nejnovějších technologií jako jsou tepelné ochrany motoru, keramické ucpávky, měděná vinutí motorů a další kvalitní materiály. Například pokud se rozhodněte zavlažovat svou zahrádku dešťovou vodou, pak ponorné kalové čerpadlo je pro vás tím pravým řešením. Nebo vám nabídneme samonasávací čerpadla.


Jde o povrchová čerpadla, která disponují vlastnostmi ponorného čerpadla, ale jejich předností je že zůstávají na povrchu a jsou tedy přístupnější k manipulaci. Například k napouštění a vypouštění bazénů, čerpání jímek, odvodňování sklepů, čerpání vody ze studní, nádrží, apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky