pátek 12. srpna 2016

Termostatická hlavice s čidlem

Termostatická hlavice s čidlem

Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem , hlavice s odděleným čidlem , zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí, či možnost nulové pozice. Obsahuje termostatickou hlavici s kapalinovým čidlem (hydrosenzorem), kapilární přívo příložné čidlo na potrubí a materiál pro připevnění na potrubí. Ochrana proti zamznutí při teplotě cca 6°C.


Termostatická hlavice s čidlem

Vysoká uzavírací síla, nepatrná teplotní hystereze, optimální doba uzavírání. Teplotní rozsah 40°C - 70°C Délka kapiláry: 2m Pro regulaci teploty média ve. Danfoss nabízí kompletní sortiment robustně konstruovaných termostatických hlavic a ventilových těles.


Vertikálně upevněné čidlo min. Barva: bílá Rozsah nastavení: 6°C - 27°C. Používají kapalinové čidlo s nestlačitelnou tekutinou a vyznačují se vysokou regulační schopností a nízkou hysterezí. Termostatické hlavice Heimeier jsou přímočinné regulátory prostorové teploty. Samočinná, klasická termostatická hlavice s moderním designem.


CZ si můžete vyzvednout v kamenné prodejně na Pra. Vhodná pro všechny termostatické ventily kompatibilní se. SIEMENS termostatická hlavice RTN s odděleným čidlem v akci. Rychlá a bezpečná doprava.


Hlavice je určená pro veřejné budovy jako např. VIP slevy pro registrované. Nakupujte od specialisty na Instalace - Rozvody Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tyto jsou prakticky vhodné pro všechny typy topných systémů a instalací, které používají. Typ termostatické hlavice Danfoss RAE.


Termostatická hlavice s čidlem

Bezdrátová termostatická hlavice Eurotronic Spirit Z-Wave Plus. Radiátorové termostatické hlavice řady Spirit jsou vybaveny displejem s barevným LED osvětlením a mimořádně velkým ukazatelem teploty. Ovládání probíhá intuitivně. Stabilní regulace i při malých pásmech proporcionality ( K ). Provoz hlavic je bezhlučný a nevyžaduje údržbu.


O uzavírání a otevírání ventilu podle potřeby se stará kapalinové čidlo - díky tomu je regulace teploty plynulá. Model s odděleným čidlem umožňuje instalaci termostatické hlavice zakryté závěsy, krytem otopného tělesa, nebo jinými překážkami, nebo nainstalované svisle nebo v úzkých výklencích. OBI termostatická hlavice s odděleným čidlem se hodí pro montáž na ventily radiátorů a pomáhá optimálně regulovat pokojovou teplotu. Thera-termostatická hlavice s vestavěným kapalinovým čidlem , bez nulové polohy. Tyto hlavice jsou bez adaptérů vhodné pro integrované vložky ventilů se svěrnou přípojkou.


Podívejte se na příslušenství TERMOSTATICKÁ HLAVICE S ODNÍMATELNÝM ČIDLEM - Heimaier. Vybírejte kvalitní i designové konvektory v různém provedení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Digitální termostatická hlavice pro regulaci vytápěcího systému. Rozpozná otevřené okno a má dětskou pojistku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky