pondělí 29. srpna 2016

Dánské biokrby

Dánské biokrby

Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí. Není proto náhoda, že bio krby Decoflame byly již pětkrát vybrány architekty a designéry do pořadu na TV Prima Jak se staví sen. Dále jsme partnery pro ČR pro výrobce Brasa , který přináší na trh, stolní bio krby s keramickými hořáky, které jsou lehce přemístitelné a přitom mají tyto bio krby krásný hřejivý plamen. Vás a Vaše hosty zaujme jejich čistý design, propracovanost a na první pohled viditelná kvalita. I tyto krby na bioetanol fungují zcela bez komínu, dodají Vašemu domovu moderní, luxusní tvář a zároveň hřejivou atmosféru díky živému plameni.


Ať už máte postaveno z cihel, sádrokartonu, nebo bydlíte v paneláku, všude je možné nástěnné bio krby připevnit. Vyberte si nástěnný bio krb značky Decoflame, Tulp nebo Vauni. Volně stojící bio krb Decoflame Montreal, provedení bílá dýha.


Jedná se o vystavený kus. Velmi zachovalý, se dvěma hořáky. Biokrby vyrábíme i na míru. Jde o opravdu zajímavou možnost jak si pořídit krb. Volí ji stále více lidí.


Atmosféra tohoto nevšedního obrazu. Krbová vložka RubyFires Large je vyrobena z černě barvené ocele. CZ Pro ty z vás, kdo neholdujete minimalistickému designu, jsou tu i krby „klasického“ vzezření. Jsme výhradním dovozcem pro dánské bio krby Decoflame, švédské bio krby Vauni, holandské bio krby Safretti a holandské elektrické krby Tulp. Nabízíme také hit z USA - bio krby Brasa.


Závěsné krby představují oblíbený typ biokrbů. Stali jsme se také distributorem špičkového výrobce bio krbů Planika! Podle mě nejlepší eshop s biokrby na trhu. Mám rád biokrby , tak se tomu dost věnuji. Vše pokaždé bez problémů, velmi rychlé dodání.


Dánské biokrby

Zboží přesně takové, jako na fotkách. Po několika předchozích negativních. Krb na biothenanol, biokrby. Krby na bioethanol jsou přenosné a jejich montáž zvládne každý průměrně zručný kutil bez sebemenších problémů.


Není problém instalovat krb vždy jen na zimní měsíce a přes léto ho zase schovat do přístěnku. Moderní krbová kamna dánské značky Aduro, oválný tvar, zásobník ve spodní části kamen. Menu Nábytek, osvětlení a doplňky dánské značky Design na neutrálním pozadí Podívejte se, jak vytvořit aranžmá, ve kterém je promyšlený design krásně vystavený a nic jiného se mu nevyrovná Koupelna ve stylu modern royal Moderní nábytek, doplňky a textil v královských barvách, který je vyrobený z mramoru a dalších materiálů nejvyšší kvality! Vysoce kvalitní špičková krbová kamna od dánské značky Heta v sobě spojují krásný skandinávský design, precizní kvalitu zpracování a materiálů a čisté spalování s vysokou účinností. Všechny tyto pojmy mají společného jmenovatele a tím je zahradní nábytek dánské firmy Cane-line, která se výrobou zahradního nábytku zabývá už více než let.


Dánské biokrby

Konvekční krbová kamna rohová s bočním rohovým sklem od dánské značky Aduro, zásobník. Dovážíme exkluzivní dánské krby bez komínu Decoflame a designové bio krby dalších renomovaných výrobců. Dodáváme luxusní krby bez kouře, elektrické krby, biolíh, designové doplňky, moderní grily O-Gril, italský nábytek Bonaldo. Decoflame a designové bio krby dalších výrobců.


Dánské krby - biokrby bez komínu Respektus, s. Nakoupit můžete luxusní krby bez kouře, biolíh, designové doplňky, moderní grily O-Gril. Bílý porcelánový hrneček zdobený srdíčky a červenou linkou. Pro váš oblíbený šálek čaje či kávu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky