úterý 16. srpna 2016

Prodám topný panel

Panely Teploceramic mají až krát nižší spotřebu než běžné olejové ohřívače a přímotopy. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Případná dohoda možná-částečná možnost zápočtu při dovezení středně kvalitní hlíny na osev trávníku. Topné kabely totiž nemohou být připevněny příliš pevně, aniž by se nezalomily ve smyčkách, kdy potom mezi topnými kabely vzniká vždy mírně chladnější povrch a tím i ztráta tepelného záření.


Náš plochý uhlíkový topný článek zajišťuje rovnoměrnější povrchovou teplotu a tím i více tepla. Děkujeme za registraci v Topný panel ! Až bude Váš účet aktivován, budete o tom informován(a) administrátorem obchodu prostřednictvím Vašeho e-mailu. V případě jakýchkoliv dotazů ohledně fungování tohoto e-shopu, kontaktujte administrátora obchodu. Topný panel si můžete vybrat nejen dle nabízených velikostí, ale díky vlastní výrobě nabízíme i možnost zvolit si barvu topného panelu.


Elektrické topné panely můžete ovládat nejen integrovaným či externím termostatem, ale v nabídce máme i bezdrátový termostat , který lze umístit na libovolné místo bytě či domě. Topný panel lze připevnit na stěnu nebo ho na přídavných nožičkách postavit, kde je třeba. Topení je vybaveno termostatem a regulací výkonu. Skleněný topný panel opatřený kvalitním plnobarevným digitálním potiskem - topný obraz.


Potisk panelů ECOSUN GS je prováděn vysoce kvalitním tiskem keramickou barvou přímo na vnitřní povrch skleněné čelní desky z tvrzeného skla o síle mm. Ecosun GS s foto potiskem je vybaven tepelnou izolací zadní stěny panelu a bezrámovou konstrukcí pro čistý design. Vytopí m vysušuje zdi, vhodné pro alergiky, nevýří prach, laciný provoz.


Má certifikát na elektrosmog. Prodám infračervený topný panel , výkon 900W. Doporučujeme využít náš konfigurátor topných panelů, pomocí kterého si můžete zvolit parametry infrapanelu včetně barvy rámu, osvětlení a motivu (v případě obrazového panelu). Panel je možno ovládat dálkovým ovládáním a využít časovač na hod.


Prodám topný panel

Panel lze namontovat na výšku i na šířku. Hmotnost panelu je kg. Prohlédněte si aktuální inzeráty panel. U nás najdete, co potřebujete. Chcete prodat nepotřebné zboží?


Inzerce na bazaru je zdarma. Lokalita : Lužec nad Vltavou Topná tělesa ITA-SDK. Infračervený topný panel Maat. S pouhými hodinami zahřívání stačí, aby pokoj zůstal vyhřátý po celý zbytek dne - i v chladných zimních dnech.


Když je panel vypnutý, vyhřívané stěny dodávají teplo do místnosti. Topný metalový panel je novinkou na našem trhu a je průlomovou technologií v oblasti elektrického vytápění. Pracuje na principu infračerveného záření a proudění teplého vzduchu. Nevíří a nespaluje kyslík - Nevysušuje vzduch - digitální. Certifikovaná kvalita ve více než zemích světa.


Hodnocení produktu: (recenzí). Váš tepelný komfort domova. Tiché a komfortní topení s okamžitým tepelným účinkem. Digitální ovládání a LCD. Topný panel má automatický termostat, ochrana proti přehřátí zabraňuje přehřátí panelu.


Panel při zapnuté poloze ON dosahuje povrchových teplot - stupňů Celsia. Dekorativní topné panely řady TERMOFOL TF-C jsou vybaveny programovatelným termostatem. Panely TERMOFOL mohou řídit teplotu vzduchu nebo samotný topný panel. Ohřívač nevyžaduje další ovládací prvky a dětskou pojistku.


V režimu regulace teploty vzduchu (5-35°C) je teplota topného panelu řízena vzhledem k teplotě vzduchu. Záruka na odzkoušení, možnost zaslání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky