středa 17. srpna 2016

Výkup pb lahví

Výkup lahví na vybraných čerpacích stanicích. Kde se vracejí prázdné lahve od Propan-butanu? Chtěl jsem vrátit prázdné lahve od PB ale na čerpačce mě řekli,že je neberou jen za plné,ale já plné nechci,nebudeme vařit ani a lahve nepotřebujeme. U nás je možný i výkup starých lahví (obalů) které už nepoužíváte ceny jsou podle vzhledu obalu na dotaz.


Lahve bude vykupovat v sobotu 3. Nečekejte ale závratnou sumu.

PB bombách byla v dnešní době nějaká poptávka, jsou jich, obrazně řečeno plné garáže - ale lepší prodat za pár šupů než za ještě méně to železa. Zároveň nabízíme rozvoz naplněných lahví až k Vám, na místo určení (do firmy, na sklad atd.). V případě Vaší vlastní dopravy Vám rádi. Plynárna PB Zlín - propan-butan plnírna lahví.


Plnění je rozděleno do dvou komodit a to pro topné účely a pro pohon vysokozdvižných vozíků. Pokud přinesete prázdnou lahev, zaplatíte pouze za náplň. Pokud kupujete novou lahev, je třeba složit vratnou zálohu.


Vezměte prosím v úvahu, že ceny propanu mohou silně kolísat v závislosti na cenách ropy.

Mariánských Lázní, z jižních Čech či Duchcova, tedy trochu z ruky. PLNÍRNA A PRODEJ PB LAHVÍ Zabýváme se plněním a distribuci Propan-Butanových lahví z plnírny Třinec-Konská za nejnižší možné ceny. Dodávame kvalitní plyn u něhož garantujeme využití v průmyslu, stavebnictví či domácnostech.


Přetlakový ventil (PRV) uvolňuje plyn do ovzduší v situaci, kdy působením vnějších vlivů (např. horka) dochází k natlakování láhve. Plnírna PB Drahanovice s. Ceník - výkup PET lahví. Plastové lahve do odvolání nevykupujeme.


Jak probíhá revize lahví : každá lahev na propan-butan podléhá pravidelné revizi, která probíhá ve specializovaném servisu. Každá lahev je při této proceduře zcela vyprázdněna, vymyta, je posouzen stav pláště lahve, odstraněn starý lak a nahrazen novým vysoce kvalitním vypalovaným lakem, ventil lahve je rozebrán a. Dobrý den, netuší zde někdo prosím, kam odevzdat, příp. Praze staré (cca let) prázdné propan-butanové lahve? Zkusili jsem LPG stanici v Kobylisých, bazar, i sběrný dvůr HL.


Prahy a tam nám je nikde nevezmou. Pro větší množství si přijedem. U NÁS PENÍZE DOSTANETE! Platby na účet provádíme zdarma! Připravte si s sebou správné.


Peníze odesíláme nejpozději pracovní den.

Je možné, že někde tyto lahve vykupují ještě mimo za nějakou pevnou cenu, ale nedávno jsem četl na jedné stránce, že výkup pozastavili. Lahví je na trhu pravděpodobně přebytek, proto - na vašem místě bych zkusil ten inzerát na internetu za nějakou cenu, pokud je láhev ještě zachovalá, pokud je už ve velmi špatném. Víčka musí být volně vložená v pytlích, nesmí být v nich nastřádány malé pytlíky s víčky. PB lahev - výkup za 1- Kč. Zajišťujeme výkup plastů a jiných materiálů, ze kterých vyrábíme praktické produkty s výbornými užitnými vlastnostmi.


Na začátku k nám přichází surový plastový odpad v podobě folií, PET lahví , plastových kelímků apod. VÍTEJTE NA STRÁNKÁCH FIRMY ALMI PRAHA, prodejny železářství v Praze - Horních Počernicích. V naší prodejně nabízíme široký sortiment zboží od klasického železářství přes domácí potřeby, barvy laky, nářadí, kamna, štafle, žebříky, pletivo a mnoho dalšího.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky