středa 3. srpna 2016

Vzduchotěsné dózy

Vzduchotěsné dózy se čtyř stranným zavíracím systémem. Prvotřídní vzduchotěsné a vodotěstné dózy na potraviny LOCKLOCK. Díky tomuto mechanizmu jsou dózy Lock bezpečně zavřeny a nehrozí že se otevřou. V naší široké nabídce si zaručeně vyberete!


Objevte kouzlo dóz Lock Lock! Tyto dózy jsou 1 vzduchotěsné a tím.

Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Dózy na potraviny skladem. Zdravé dózy do mrazničky PURITY. Tefal, LockLock, Tescoma a dalších. Tři dózy o objemu litru jsou vhodné do mrazničky, ledničky a mikrovlnné trouby.


Díky barevným víčkům můžete rozpoznat skladování masa, zeleniny nebo ovoce. Plastová dóza obdélníková MLOCK je vhodná pro uchování a přenášení potravin, například svačiny do školy či do práce.

Má vzduchotěsné víčko, které zajišťují čtyři pohyblivé klipy. Nádoby mají speciálně upravené vnější dno tak, aby se mohly bezpečně stavět na sebe a. Máme-li jasnou představu, chceme samozřejmě udělat všechno správně a pokud možno za málo peněz a rychle. Proto ještě před nákupem kořenek trochu popřemýšlejte, aby bylo vaše potěšení z výsledku ještě větší. Nejdůležitější otázky jsou: Jaké velké by měly dózy být? Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku, sůl, různé druhy koření i další druhy potravin.


Skleněné dózy Skleněné dózy jsou vhodné k ukládání celé řadě různých potravin. Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Dále jsou dózy 1 vzduchotěsné a zaručují dlouhou čerstvost uchovaných potravin. Nádoby PopSome sada obsahuje nádob, nastavitelný stojan, různé velikosti dóz i barevné provedení. Sada obsahuje nádob a nastavitelný stojan.


Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem. Dóza na potraviny Tescoma Airstop l. Prostorné dózy pro vzduchotěsné skladování většího množství potravin. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Tento systém patentního uzavírání zaručí vzduchotěsné uzavření, proto potraviny uložené v těchto dózách zůstávají déle čerstvé.

Využít dózy můžete také pro. IKEA - KORKEN, Dóza s víkem, čiré sklo, Dóza má vzduchotěsný uzávěr, který je ideální pro uchování oblíbených domácích džemů a aspiků. Díky průhledné dóze vždycky hned najdete to, co potřebujete, bez ohledu na to, kde je umístěná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky