středa 10. srpna 2016

Keramické topné těleso dražice

Keramické topné těleso do bojleru DZD Dražice. Skladem ihned k dodání: ks. Suché keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody v bojlerech DZD Dražice. Je tvořeno kusy keramických nosníků kruhového průřezu.


Elektrické topné těleso není ponorné ale keramické , suché, zasunuté do ocelové jímky.

Tím, že nádoba ohřívače vody i jímka je vyrobena z jednoho druhu materiálu (oceli), nedochází ke vzniku galvanického článku a elektrochemické korozi. Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou. Topení do bojleru se dělí na dvě skupiny , suchá topná patrona kde topné těleso je umístěno do příruby bojleru a hřeje přes tělo příruby a topení přímé ktere je umístěno v prostoru bojleru přes těsnění a ohřívá vodu přímo , takové topné těleso není možné vyměnit bez vypuštění bojleru.


Duux Twist Black s minimalistickými ovládacími prvky s LED indikátory a oscilacemi nahoru a dolů. Kombinovaný bojler Dražice OKCV 1levý. Jedná se o zboží vyrobené výrobcem Dražice, není replika.


Ohřev vody zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem. Samozřejmostí je i bezpečnostní pojistný ventil.

Ohřívač je určený k připevnění. Výkon každého ohřívacího tělesa najdete v popisu. Topné těleso – spirála bojleru. Je určené pro zásobníky DZ Dražice. Do ohřívače vody, bojleru Dražice.


Přidám zdarma termostat a tepelnou pojistku do ohřívače vody Dražice. Domů dz dražice - tělesa topná. Inzerát topné těleso Dražice v okrese Kladno, cena 250Kč, od DJ na Sbazar.


Patří k nejrozšířenějším typům topných těles. Nemyslím si že N je nutný pro. Toto DC topné těleso je nadymenzované pro FV zdroje.


Dražice OKC 1- kombinovaný ohřívač vody 1l, Elektrický kombinovaný svislý. Zboží bude odesláno - 27. Prodám keramické topné těleso z bojleru Dražice 200l okcv. Tento elektrický bojler od firmy Dražice bez problému pojme až litrů vody.


Elektrický ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem. V tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh.

Firma DZD poskytuje prodlouženou záruku v délce let na nádobu ohřívače. Doba ohřevu z 15°C na 65°C je hod a maximální teplota ohřevu je °C. Ohřev zajišťuje keramické totopné těleso ovládané provozním tlakem.


Samotné těleso je křehké - není vhodné pro poštu. Průměr 48mm, délka 395mm. W L-3mm článků 230V.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky