pondělí 15. srpna 2016

Lihový vařič na tekutý líh

Vaření na lihových vařičích vlastní výroby. Tento jedinečný lihový vařič je ideální společník pro dobrodružné výl. Kompaktní vařič na tekutý líh Vařič se vyznačuje velice jednoduchou, bezporuchovou konstrukcí.


Vařič na tekutý líh Spiritus, Mil-Tec Jednoduchý a malý vařič na tekutá paliva jako líh či petrolej. Malé rozměry a velká přenositelnost.

Vařič Bushcraft Cooker, BCB Lehký a kompaktní skládací vař. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Prezentace zmenšené verze vařiče na tuhý líh. Zmenšené rozměry šetří místo na úkor dokonalého spalování tuhého lihu. Pro optimální funkci doporučuji lihové t.

Skladný vařič na tekutý líh. Vyniká levným provozem bez ohledu na okolní teplotu. Jednoduchý skládací vařič na tekutý líh značky Esbit využijete pro přípravu teplého pokrmu či nápoje. Vystavený Dřívkový vař.


Použijte s jakýmkoli hrncem Díky šroubovacímu uzávěru s gumovým těsněním má dokonalou těsnost. Regulátor plamene má sklo. Je vyroben z nerezové oceli, má nepropustný šroubovací uzávěr s gumovým.


Lihový vařič PATHFINDER Alcohol Stove s nástavcem. Měl jsem oba, tedy jeden měl a druhý mám. Jako malý někdy cca před lety (technologie asi pokročila) jsem dostal vařič na tekutý líh , výrobce by tuším „Kovo“ něco.


Používal jsem ho dlouho ke své spokojenosti na vandrech a porovnával s kamarádem, co měl na pevný líh. Ve finále mi přišli tenkrát stejný. Jako palivo lze použít jakýkoliv typ tekutého lihu (technický, potravinářský, nebo nouzově i čistič skvrn), který představuje nejlevnější palivo pro přenosné vařiče a je snadno dostupný.


Esbit lihový vařič - vařič na tekutý líh. Dobrý den, ráda bych se zeptala na vařic Mil-Tec lihový vařič.

Zajímá mě pokud necháme lít uvnitř a zašroubujeme víčko, zda se líh nevylívá ven. Zda je víčko utěsněné dostatečně. Zajímala jsem se o lihové vařiče a pár lidí radilo ať si koupím raději dražší např od Trangia, abych měla jistotu že nepotečeu.


Upravo na temelju ovih metoda žene mogu uočiti izostanak ovulacije. Anovulatorni ciklus se može pojaviti u toku godine 1-puta i kod zdravih žena. Na svých cestách jsem léta používal vařič na pevný líh se závětřím a docela ke spokojenosti.


Jídlo většinou jen ohřívám a vařím hrnek vody na kávu. Poslední dobou se mi někdy stalo, že se kostka lihu při hoření rozprskla do okolí. Proto jsem si, po přečtení chvály na vařič na tekutý líh na webu Kalimery.


Mám asi let lihový vařič Horal,je to na tekutý líh , vyrábí se dodnes a mohu říci, že jsem s ním spokojenej, nemůže se na tom vařit hrnec kukuřice, ale na běžné vaření polívka, kafe, brambory, rejže je naprosto dostačující. Náklady na provoz jsou nepatrné, na jednoho panáka lihu se s tim vaří asi minut. Stačí nalít do vařiče tekutý líh a zapálit.


Jaký vařič si vzít s sebou na cesty? Ve světě vaření v přírodě už nejde jen o volbu mezi plynem a benzínem. Na scénu razantně vstoupily rychlovarné „turbovařiče“.


Dnes už není na trhu jen průkopnický Jetboil, ale i další výrobci a taky tu máme vařiče lihové, na dřevo i univerzální vařiče pro více druhů. Kamarád táhl na čundr plynový vařič , já tento malý lihový. Přivést vodu k varu zvládl stejně spolehlivě, přitom zabere zlomek hmotnosti a místa. Ale dlouhodobý ohřev, třeba vařit polévku, by nezvládl - museli byste často měnit lihové tablety. Popis: švédský lihový vařič na tekutý líh.


Prodám originální švédský lihový vařič na tekutý líh s lahvičkou. Tělo vařiče je mosazné, víčko je šroubovací s těsněním. Vařič je zachovalý, bez poškození, málo používaný (přebytek). Cena je bez poštovného.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vařič Horal na tekutý líh cestovní odpařovací Retro.


Cestovní odpařovací vařič Horal na tekutý líh. Při správném používání Vám bude vařič Horal sloužit jako nepostradatelný pomocník. Starý přenosný lihový vařič. Osobní odběr možný v Trebechovicich pod Orebem nebo v Hradci Králové. Nabidka platí do smazání inzeratu.


Podívejte se na mé další inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky