čtvrtek 11. srpna 2016

Auto horák hustopeče

Téměř let zkušeností a moderně vybavené pracoviště včetně pokročilé diagnostiky nás posouvá do čela servisních a pneu center v regionu. Naším cílem je spokojený zákazník, neváhejte nás proto kontaktovat s jakýmkoliv problémem s vaším vozem. Auto Horák Hustopeče s. I tak ale nemůže ručit za auta které jsou v komisním prodeji.


Nabízíme služby autoservisu, opravy klimatizace, výměnu autoskel, přípravu vozidel na STK a prodej náhradních dílů. Je samozřejmě nepříjemné když si koupíte auto a ono není v pořádku ale zase je nefér poškozovat recenzí firmu která vám auto neprodala řekl bych že to si zaslouží spíš pan Strouhal.

Dnes můžete v Brně navštívit její provozovny - Brno Černovice, ulice Hájecká a Brno Královo pole, ulice Hradecká. AUTO HORÁK HUSTOPEČE s. Zjistěte si o této společnosti více informací ještě než odpovíte na nabídku práce. Vyplatí se vám to nejen u přijímacího pohovoru s personalistou, kde zaujmete tím, že jste přišli připraveni.


Provoz servisu a pneuservisu osobních automobilů. Prodej nových náhradních dílů na osobní automobily a motocykly. Objednejte se nejen na přezutí pneu do pneuservisu Josef Horák Hustopeče Hradní. Výměna pneumatik a další služby výhodně za nízké ceny.


Provozujeme autoservis a pneuservis a zabýváme se prodejem náhradních dílů.

TPMS je pro pneuservisy nová záležitost. Není zcela triviální zvládnout tuto komplexní problematiku TPMS. Při výměně pneumatik v pneuservisu obecně zdaleka ne každý provede všechny úkony bezvadně. Velmi dbejte na to, abyste své auto svěřili výhradně profesionálům! Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Pohárové Hustopeče ovládl Michal Horák. Hned několik novinek čekalo na rodinnou posádku Michala a Ivana Horákových v druhé polovině června. Kromě nostalgického vzpomínání a návratu do Poháru ČR v rally, to byl nový vůz, nová soutěž a nový styl. Jan Horák se narodil 19.


Po vychození obecné a střední školy v Boleradicích absolvoval Jedenáctiletku v Hustopečích zakončenou maturitou. Pak nastoupil místo v bance, později pracoval jako účetní a matrikář na MNV v Boleradicích. Začal organizovat kulturní dění v obci, včetně ochotnického.


Hledáte servis v Hustopečích? V naší databázi najdete celkem autoservisy. Pomůžeme Vám vybrat ten nejideálnější autoservis pro Váš vůz, protože v Hustopečích najdete autoservisy například pro značky Citroën, BMW nebo Audi. Zajišťujeme přípravu vozidel na STK, opravy klimatizací i měření emisí.


Pokud hledáte nové zaměstnance, vložte inzerát. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů.

Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Produkty (nalezeno 1produktů).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky