úterý 2. srpna 2016

Deskový výměník regulus

Obrovskou výhodou těchto výměníků je velká variabilnost ve velikostech a typech provedení, možnost navrhnout výměník i na extrémně malý teplotní spád (maximální zisk solárního systému) a předání velkého topného výkonu (průtočná příprava teplé vody, CZT, velkoplošný solární systém, apod.) Více o. Deskový výměník určený k efektivnímu předávání tepla mezi různými kapalinami. Je vyroben z tenkostěnných prolisovaných desek z kvalitní nerezové oceli a je pájen mědí. SADY S DESKOVÝMI VÝMĚNÍKY Deskové výměníky DV1nebo DV2doplněné nízkoenergetickým čerpadlem WILO YONOS PARA. Sady se liší výkonem výměníku a typem oběhového čerpadla.


DV5je vzhledem ke své. Obsahuje deskový výměník a nízkoenergetické oběhové čerpadlo Wilo Yonos. Celkem zboží v kategorii: 5. Používán v plynových kotlích, pro ohřev TUV.


Náhrada za Alfa Laval CB1 Alfa Laval CB1 Alfa Laval CB1 Regulus DV193. Pokud se do otopného systému s těmito úspornými zdroji instaluje tepelný výměník , který není dostatečně velký, nestačí energii předávat, do zdrojů se pak vrací vyšší teplota kapaliny a nutí je pracovat při vyšší teplotě než by mohly. To má samozřejmě přímý vliv na jejich účinnost - u solárního systému se.


Akumulace, zásobníky, výměníky, Produkty a řešení, Regulus. Akumulační nádrže, jak už sám název napovídá, slouží k akumulaci tepla od různých zdrojů, např. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Výměník Regulus DV2v izolaci. Je vyrobený z tenkostenných prelisovaných dosiek z kvalitnej nerezovej ocele a je pájkovný meďou. Je vhodný pro agresivní média. Dále nesmí být na výparník ani na jeho připojení přenášeny žádné vibrace, jinak je nezbytné instalovat tlumiče vibrací.


Deskový výměník regulus

Pro vytápění a chlazení. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Zajišťuje distribuci tepla pro vytápění objektů a ohřev teplé vody. Rekuperačních výměníků je několik druhů Křížový, protiproudový, rotační i entalpický) a každý má své výhody i nevýhody. Jejich znalost vám pomůže s rozhodováním, která rekuperační jednotka, je pro váš projekt ideální. Použití: SWEP E6T je malý deskový pájený výměník určený zejména pro plynové kotle (ohřev vody).


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů deskový výměník. Popis: Modifikace:ST hmotnost kg, plocha (výhřevná ). Prodám zánovní kompletní set TČ s výměníkem chladivo voda. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Ceny bez DPH nejčastěji používaných deskových výměníků.


K jednotce lze velmi jednoduše připojit solární systém, krbovou vložku s teplovodním výměníkem nebo deskový výměník pro ohřev bazénu. Tepelné čerpadlo CTC Regulus 520M Nové třífázové tepelné čerpadlo s invertorem, které je vybaveno nejnovější technologií, a jehož konstrukce je založena na osvědčené řadě EcoAir 400. Phe deskový výměník tepla je důležitou součástí tepelné výměnné technologie v procesních průmyslových zařízeních. Těsnění z elastomeru PHE, které je.


Alfa Laval Těsnicí výměníky tepla s plošnými spoji Těsnicí výměníky tepla a rámu zajišťují efektivní přenos tepla v kompaktním zařízení s malou stopou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky