pondělí 1. srpna 2016

Cirkulační čerpadlo wilo

Cirkulační čerpadlo wilo

Wilo -Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla. Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní konstrukci a novým způsobům regulace.


V dnešní době vyrábí Wilo čerpadla s vysokou účinností, která pracují s nejnižší možnou spotřebou elektrické energie. V naší nabídce čerpadel Wilo naleznete zejména oběhová čerpadla pro topení, cirkulační čerpadla pro TUV, čerpadla do studní, domácí vodárny nebo kalová čerpadla. Motor odolný proudu při zablokování rotoru, přišroubovaný pomocí přesuvné matice. Skříň čerpadla je z červeného bronzu, kola jsou vyrobená z plastu vyztuženého skelnými vlákny.


Veškeré součásti přicházející do. Více než let s Vámi! Oběhová neboli cirkulační čerpadla zajišťují oběh teplonosného média v otopné soustavě, teplé užitkové vody (TUV) nebo chladicí kapaliny.


Nejčastěji se používají pro vytápění domů, bytů a budov, pro cirkulaci teplé vody nebo v chladicích a klimatizačních systémech. Příkon pouhých až wattů. Wilo Star Z Nova je přímým nástupcem cirkulačního čerpadla Wilo Star Z15. Meno WILO je na celom svete synonymom tradície prvotriednej nemeckej kvality. Naše čerpadlá a čerpacie systémy pre vykurovanie, klimatizáciu, chladenie, zásovovanie vodou a prečerpávanie odpadových vôd sa použivajú v komerčných budovách, v priemyselných závodoch ako aj v domácnostiach.


Dortmundský výrobce čerpadel a čerpací techniky, firma Wilo SE prezentovala na letošním veletrhu ISH ve Frankfurtu celou řadu novinek v oboru čerpadel, čerpací techniky a komplexních řešení v oboru dálkového dozoru a servisu. Jedním ze zcela nových výrobků je inteligentní čerpadlo na cirkulaci. Cirkulační čerpadlo Wilo Star-Z NOVA je ideální pro čerpání pitné vody v jedno a dvougeneračních domech. Star-Z je určeno pro provoz s tvrdostí vody až do 20°dH a je tedy vhodné i do regionů s obvzláště tvrdou vodou.


Cirkulační čerpadlo wilo

Cirkulační - oběhová čerpadla se používájí k zajištění cirkulace vody v topných systémech (TUV). Wilo STAR Z NOVA T čerpadlo nové generace. Používá se pro teplovodní vytápění všech systémů, klimatizační zařízení a průmyslová cirkulační zařízení.


AKCE DOPRAVA ZDARMA PPL. Konstrukční provedení bezucávkové čerpadlo (mokroběžné) se závitovým připojením se třemi stupni otáček pro přizpůsobení výkonu. Předvolitelné stupně otáček pro přizpůsobování výkonu Použití: Cirkulační systémy pitné vody, příbuzné systémy v průmyslové technice a technickém vybavení objektů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je možno použít energeticky úspornější provoz s termostatem, který zapíná čerpadlo pouze po zchladnutí vody v cirkulačním potrubí, nebo provoz s časovým spínačem, pomocí kterého si domácnost volí dobu, kdy bude cirkulační čerpadlo v provozu. Na cirkulaci vody v systémech teplé užitkové vody a pitné vody jsou určeny cirkulační čerpadla Vyrobeny jsou ze zdravotně nezávadných materiálů, které vyhovují hygienickým normám EU.


TUV, což zvyšuje komfort užívatele, a. Manuální nastavení rychlost otáček ve třech stupních, těleso čerpadla z kvalitních materiálů, motor odolný vůči zablokování, tichý provoz. Hlavní cirkulační čerpadlo (HCČ) slouží na jaderné elektrárně k zajištění cirkulace vody v primárním okruhu, a tím k chlazení aktivní zóny. Oběhové čerpadlo Wilo Star-Z NOVA je určeno pro cirkulaci teplé pitné a užitkové vody v rodinných domech. Jedná se o vysoce účinné oběhové čerpadlo se synchronním motorem, které díky extrémně nízkému příkonu 3-wattu umožňuje oproti starým modelům dosáhnout až úspory elektrické energie.


Cirkulační čerpadlo wilo

WILO STAR Z oběhová čerpadla pro pitnou vodu Cirkulační systémy pitné vody v průmyslu a technickém vybavení objektů. Toto oběhové čerpadlo je vhodné pouze pro pitnou vodu. Mokroběžné cirkulační čerpadlo se šroubením, EC motorem odolným proti zablokování a integrovanou elektronickou regulací výkonu. K čemu se používá cirkulační čerpadlo ? Hodí se pro domácnosti, které chtějí mít k dispozici teplou vodu ihned - bez ztrát s odtáčení studené vody.


Pokud topí kotel, tak oběhové čerpadlo nikdy nevypne úplně - při uzavírání větví postupně snižuje výkon až na minimum. Pokud regulace vypne kotel, oběhové čerpadlo se vypne až po určitém čase - doběh kvůli chlazení hořáku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky