úterý 2. srpna 2016

Kamna bullerjan prodej

Teplovzdušná luxusní trubková kamna na dřevo typu bullerjan o výkonu 35kw. Luxusní design kamen se skleněným průhledem umocnuje zážitek spalovaného dřeva. Mají též přední a zadní přídech vzduc. Jen málokterá kamna na dřevo se mohou pochlubit tak vysokým výkonem a výjimečnou konstrukcí.


Galerie teplovzdušných kamen na dřevo Firebull o výkonu až 30kW s výhřevností 1až 600m3.

Redukce kouřovodu na krbových kamnech 11. Originál perfektní opracování i kvalita materiálu (narozdíl od kopií Burrian). Součástí kamen je i kouřovod a spodní konstrukce pro usazení kamen.


Jedná se o výkonná a spolehlivá kamna , která bezproblémů vytopí celou chalupu, či menší rodinný domek. Nevhodne kamna pro nas prostor) S kourovodem o prumeru 120mm. Technicke parametry viz foto.


Přední český výrobce kachlových a krbových kamen MIJAVA a BURRIAN, teplovzdušných kamen BRUNO a krbových vložek.

Vytápěcí schopnost 2mtepelný výkon - 1kW, vývod kouřovodu horní. Prodej z důvodu zakoupení většího kotle. Poslouží také jako krbová vložka pro krby nebo kachlová kamna. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Nabizime k prodeji horkovzdusna kamna BULLERJAN , velice kvalitni a malo pouzivane na chalupe. Velice kvalitni kamna s tradici! Jsou vhodná k vytápění větších prostor, velice výhřevná.


Možnost přijet se podívat. Kč, používaná a zachovalá, plně funkční, původní cena 20. Kč, kw, z nepropálitelného plechu na kotle, v 70cm, š 55cm, h 80cm, polena cm.


Tepla dává více a žere to opoznání méně. Jinak faakt super kamna. V předním čele, ve dvířkách, je umístěna klapka na regulaci přívodu vzduchu, dvířka jsou utěsněna těsněním (skleněná příze EKO).


Kw s plotýnkou na vaření.

Spodek topeniště je šamotový. Rošt bez známek opotřebení. Na horní plotýnce kamen lze vařit. Bullerjan Classic (Kovotherm), r. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt teplovzdusna kamna bullerjan.


Rychlé teplo a velké polena to je jejich velké plus. Tyto kamna mám v dílně. Jediný nedostatek je v přeschlém dřevu(5let) Pokud přiložím přeschlé dřevo kamna začnou nabírat druhý dech a začnou dělat rachot jako když se rozjíždí parní válec. Potom se začne obracet plamen a kouř a jde to vzduchovou klapkou ven. Později se můžete kdykoliv odhlásit.


Prodám obnovená krbová kamna 6. Kamna mají všude nová těsnění-pod sklem i ve dvířkách,dále nové ohnivzdorné vložky včetně horní clony.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky