úterý 2. srpna 2016

Regulační klapka elektrodesign

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Pokud požadujete potvrzení o vhodnosti přiřazení regulační sady pro zákazníkem požadovanou funkcionalitu, obraťte se na oddělení měření a regulace, tel. Těleso protipožárního talířového ventilu s uzavírací klapkou je vyrobeno z lakovaného ocelového plechu.


Regulační disk ventilu umožňuje snadnou regulaci průtoku. Tělo a list klapky jsou.

RKKTM 1- regulační klapka kruhová těsná slouží k regulaci průtoku vzduchu nebo k těsnému uzavření kruhového potrubí pomocí škrcení průřezu. Listy klapky jsou opatřeny silikonovým těsněním. Popis produktu Škrtící klapka MSK 125. MLKR s ručním kovovým ovládáním se používá pro jednorázové.


Klapky se dodávají upravené pro ruční ovládání s označením R nebo připravené pro servopohon s označením S. Klapky RK jsou vyrobeny z hliníkových profilů bez povrchové úpravy, plastických hmot a hliníkového plechu. Klapky RKM jsou tvořeny rámem, listy a ovládacími mechanizmy. RKM jsou navržené pro vzdušniny bez abrazivních, chemických a lepivých příměsí.

Klapka není klasifikována jako vzduchotěsná. Kruhová těsná regulační klapka KRT-K-10 kov. Kombinovaný přívodní a odvodní. Hliníková regulační klapka čtyřhranná RKALM.


Vámi hledaný text obsahuje tato stránku dokumentu který není autorem určen k veřejnému šíření. Zpětná klapka o průměru 1mm pro použití v nedostupných místech, kde je nutno časté otvírání nebo zavírání vzduchotechnické potrubí. KVx-OT 800x2otevíratelná regulační klapka pro KVx. Hodnoty bodu zvratu jim umožňují širší regulační rozsah. Vyrobeno z pozinkovaného plechu.


V této skupině zboží najdete kruhové zpětné klapky, regulační a těsné uzavírací klapky. Jako novinku jsme zařadili regulátor průtoku vzduchu RMA 125. Najdete u nás například regulační ventily, které regulují tlak vody nebo ventily na vodu sloužící ke směšování kapalin proudících z několika směrů.


Velmi rozšířené jsou také servopohony, které. S naším WebShopem máte náš sklad na dosah ruky. Pro naše zákazníky jsme vytvořili zcela unikátní prodejní nástroj, který se řadí k těm nejlepším v oboru prodeje elektroinstalačního materiálu.


Je určena pro uzavření průtoku vzduchu nebo jeho regulaci.

Podstavec pro servomotor je navržený tak, aby naň mohl být umístněn motor přímo při montáži. Průměr hřídele pro upevnění je. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu.


Malé přívodní jednotky Přehled výrobků Typ EV-FLAT RME RMW Provedení přívodní jednotka pro trvalé větrání bytů malá kompaktní přívodní jednotka malá kompaktní přívodní jednotka Max. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech.


Regulace otáček Digitání regulační jednotka umožňuje základní režimy přepínatelné programátorem VU. Oběžné kolo je diagonální vyrobeno hliníku. M otor Použité, speciálně vyvinuté stejnosměrné EC motory napájením 2nebo 4mají řídicí jednotku Hallovým senzorem, který. Kovová regulační klapka mechanická pro vzduchotechnické kovové potrubí průměru 1mm z pozinkovaného plechu, slouží k zabránění zpětného proudění vzduchu mechanickou klapkou s regulací úhlu.


TDI 103kW (BKD), náhradní díl určený pro vozy Škoda Octavia Superb možná označení tohoto dílu: 03G13. Mechanické, silnoproudé a elektronické částí rozvodů vzduchu, regulace a příslušenství pro instalaci. Stavebnicový systém obsahuje kompletní sortiment pro dodávku a montáž systému na klíč. Provozujeme i volný prodej.


Vyplněním e-mailu souhlasíte se zasíláním newsletteru společnosti ARMATURY Group a. Svůj souhlas můžete kdykoliv odvolat v patičce každého e-mailu. Jednotlivá prodejní místa, která prodávají zboží UNIVENTu, jsou propojena on-line s dalšími sklady. Sklady jsou ve Staré Boleslavi, Praze, Plzni, Písku, Teplicích, Olomouci, Brně a Bratislavě.


Elektrodesign ventilátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky