úterý 2. srpna 2016

Spořič vody do sprchy

Spořiče vody do sprchy jednoduše nainstalujete mezi vodovodní baterii a sprchovou hadici. Fungují tedy jako reduktor průtoku. Průtok lze levně a jednoduše zmenšit na 6-litrů za minutu a ušetřit tak desítky tisíc litrů zbytečně spotřebované. Jsou jediné svého druhu, u kterých si sami můžete nastavit požadovaný průtok podle toho, jak je vám proud provzdušněné vody příjemný.


Jde o nejsnazší způsob, jak ušetřit za vodu a energie na její ohřev. Spořiče vody , perlátory, nízkopropustné dávkovače pro sprchy včetně nejúčinnější antivápenné technologie bez použití chemických přípravků pro snížení spotřeby vody.

Saavi Praktický úsporný spořič teplé vody do sprchy vám ušetří peníze. Prověřený český výrobce šetřičů vody. Nabízíme šetřiče pro vodovodní baterie, sprchy a toalety. Vyřešíme vyšší spotřebu vody a energie. Stačí si do sprchy přidat úsporný omezovač průtoku vody , který zajístí, že se Vaše.


Perlátor si snadno našroubujete na baterii umyvadla, dřezu nebo sprchy a pak už jenom šetříte. Unikátní spořiče vody UNISAVERS umí docílit průtoku vody - litrů za minutu a uspořit - vody. Zobrazit více informací.

Komfortní omezovač průtoku vody určený pro sprchy. Nainstalujte si omezovač průtoku vody EWS a ušetřete až vody. SPOŘIČ VODY přináší skutečné a výrazné snížení spotřeby vody a energií nutných pro ohřev teplé vody a tím skutečné výrazné snížení výdajů na provoz vaší domácnosti, firmy nebo organizace.


Instalace omezovačů průtoku vody , resp. Součástí nabídky jsou nově také vůně do interiéru - jak vonítka na wc, kanceláře, šaten a dalších prostorů, tak do auta. Pomocí našich spořičů je možné dosáhnout až snížení spotřeby vody na umyvadlech a kuchyňských dřezech bez jakéhokoliv dalšího úsilí a změny uživatelského komfortu.


Vodou ve sprše lze šetřit. Spořič vody na sprchu jednoduše redukuje průtok vody. Ukážeme Vám, jak si snadno do sprchové hadice namontovat šetřič, resp.


Pomocí Water Saver můžete ušetřit vodu a zvýšit hygienu v domácnosti nebo firmě. Video ukazuje jak jednoduchá je instalace tohoto unikátního bezdotykového spořiče vody. Je pro vás sprchování rutinní záležitostí? Rádi byste snížili spotřebu vody ? Pak neváhejte a pořiďte si waterpebble – malý spořič do vaší sprchy.


Pomůže vám snížit spotřebu vody i energie a bude se přitom bavit celá vaše rodina. Perlátory a spořiče vody k výtokovým ramínkům vodovodních baterií. Spořiče a perlátory jsou jednoduché a účinné řešení pro snížení spotřeby vody až o až. Plastové šetřící kroužky vám pomáhají snížit spotřebu vody v domácnosti až o.

Montáž kroužků je velmi jednoduchá, zvládnete ji sami. Umístí se do sprchové hadice na kterou se namontuje sprchová hlavice a od tohoto momentu začíná Vaše úspora. Snižte svoji spotřebu vody až na litrů vody za minutu.


Sada obsahuje bílé plastové spořiče vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky