čtvrtek 2. května 2019

Automatická ponorná vodárna divertron e deep

Vodárna automaticky sepne po otevření kohoutku a automaticky vypne po jeho uzavření. Při odběru vody se automaticky spouští,. Kompaktní ponorná jednofázová domácí vodárna o průměru 1mm s integrovanou elektronickou řídicí jednotkou. Odborné poradenství a servis.


Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. V nabídce najdete automatická čerpadla značek DAB a Gardena. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Je vhodná k čerpání vody ze studní, šachet a jiných zásobníků s vodou nebo k provozu zavlažovacích přístrojů a systémů.


Technická data, Prospekt čerpadla a Návod k použití najdete v záložce Ke stažení ilustrační foto. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kompaktní, snadno obsluhovatelné s vestavěnou ochranou proti chodu na sucho a zpětnou klapkou.


Ponorná automatická vodárna. V ponorném čerpadle Divertron je. Zabudovaný snímač průtoku a elektronický tlakový snímač. Ideální pro čerpání a využití vody z nádrže na dešťovou vodu.


Kč (bez DPH) Nezávazně poptat. Popis Technická specifikace Montáž. Automatická ponorná automatická vodárna. Napájení všech toalet a pračky.


Sací těleso se závitem pro připojení sací soupravy s plovákovou koulí. Tato vodárna je dodávána s plovoucím sacím košem jako set. Kompaktní vodárna má integrovanou řídící jednotku pro zahájení a ukončení provozu.


Určena pro čerpání (popř. zvyšování tlaku v systémech čerpání) pitné vody, dešťové vody a jiných čistých neagresivních a nevýbušných kapalin bez obsahu pevných částic a vláken. AKCE - Speciální závěsné zařízení zdarma v délce nebo metrů! Do poznámky k objednávce v košíku stačí.


Originální ponorné vodárny E - DEEP značky EASYPUMP. Produková stránka, katalogy, náhradní. V čerpadle je zabudovaná elektronická jednotka zajišťující automatický provoz - pracuje plně. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Je chráněna proti suchému chodu a zvýšené četnosti spouštění. Pro další inspiraci se podívejte do kategorie Čerpadla, kde naleznete související produkty a další produkty od tohoto výrobce DAB. Vodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Provedení X má navíc sání plovoucím sacím košem v ceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky