pondělí 13. května 2019

Elektrické vyhřívací boty

Elektrické vyhřívací dečky a boty na DATART. Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen. Podložky k zahřátí postele. Gelové chladící obklady.


Značkové domácí elektrospotřebiče.

Váš účet Přihlásit Vytvořit účet Zapomenuté heslo Kč Toggle Dropdown. Velikost boty : x cm. Kvalitní fleecový povrch Povrch boty je vyroben z kvalitního materiálu fleece a proto je bota velmi příjemná na dotek.


Vyhřívané boty a dečky. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Možnost osobního odběru. Slevy, akce, výprodeje.


Bota disponuje funkcí turbo zahřátí a teplota.

Při uvážlivém používání vyhřívací deky a podložky napomáhají regeneraci vašeho pohybového aparátu. Působením tepla totiž zvyšují průtok krve, což vám pomůže zbavit se bolesti svalů i. Mimo deček se prodávají i vyhřívací polštáře, boty , vesty, nákrčníky atd. Frma Beurer KRnabízí vyhřívaný opěrný polštář pro různé použití - břicho, záda, krk, kolena.


Výrobky s cenami i parametry naleznete např. SHIATSU masáží pro Vaše nohy teplota masážní úrověň univerzální velikost i pro větší nohy. Elektronická regulace teploty Bezpečnostní vypnutí po minutách úrovně nast. Teplo od nohou je ta nejlepší ochrana před nachlazením.


Uleví při revmatických bolestech, ohřeje prochlazené, nebo stále studené nohy. Kompaktní bateriová sada s integrovanou mikroprocesorovou elektronikou je přip. Díky malým rozměrům je vhodný i pro dětské boty. Jeho služby využije opravdu každý člen rodiny. Samotné vysoušení je velmi jednoduché - vyhřívací články se pouze vloží do bot a přívodní kabel se zapojí do elektrické sítě.


Potěší velice příjemný materiál polar fleece, možnost nastavení stupňů teploty v rozmezí – °C, dálkové ovládání a velice snadná údržba – deku lze totiž prát v pračce. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. V zimních měsících ale bota.


BEURER FWMvyhřívací bota s masáží.

Vyrobena z měkkého a teplého materiálu obklopuje vaše nohy a zároveň jejich masíruje. Máte problém se studenými chodidly? Je vyrobena z nezávadného pratelného materiálu, krásně zahřeje Vaše nohy, na ovladači jsou podsvícené číslice a lze nastavit stupně teploty.


Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. K dostání jsou také elektrické polštáře, vyhřívací boty či ponožky, bederní pásy i podložky růžných tvarů a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky