pátek 3. května 2019

Odvětrávací komínky na plochou střechu

Napojují se na odvětravací potrubí z kuchyní (digestoře), koupelen, WC, kotlů, atd. Tyto páry totiž negativně působí na jednotlivé prvky konstrukce střechy , které pak degradují, což má vliv. Aerátor – odvětrávací komínek s PVC manžetou, průměr 1mm pro ploché střechy z PVC materiálu.


Zajistí přechod vzduchu mezi nejvyšším stropem budovy a spodní plochou střešní krytiny. Plastový odvětrávací komínek je určen na střechu k zakončení potrubí o průměru 1mm.

Kabelový prostup pro ploché střechy TOPWET s integrovanou manžetou z fólie na bázi PVC. Střešní regulovatelné odvětrávací komínky vhodné na všechny běžně dostupné střešní krytiny. Bramac, Tondach, Roben.


Obecně komínek zabraňuje vtékání vody do ventilačního systému a zlepšuje komínový tah a také brání redukci tahu při silném větru (zpětný nápor větru do komína). Větrací trubka je určena pro sanitární ventilace a kanalizace, vhodná pro všechny typy základních odvětrávacích tašek. Chraňte svou střechu před přenosem ohně.


Tímto mnohonásoně zvýšite bezpoečnost osob v budovách a zmírnite škody v případě.

Potřeboval bych zhotovit plochou střechu , oplechování a okap na zahradní domek. Rozměry střechy domku jsou cca 5x5m, střecha má sklon cca stupně a přiléhá k domu. Děkuji předem za nabídky. Komínek je v oranžové barvě.


ALF pásku nebo geotextilii), oplechování komínů, odvětrávací komínky , prostupy vzduchotechniky apod. Výpočet materiálu pro plochou střechu Spočítat materiál. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Aby mohla střecha správně fungovat, musí dostatečně větrat. Odvětrávací komínek VP OHC černý.


Zejména je nutné zabránit průniku vodních par vznikajících při užívání domu (praní, vaření apod.) do konstrukce střechy a jejich kondenzaci. Ten se montuje na lať pod tašky. Ochranné pásy proti ptákům jsou vyrobeny z PVC, přírodního nebo barveného hliníku. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Na trhu je zároveň velké množství krytin, které pálené a betonové tašky napodobují.


Mnohdy u těchto materiálů ani na první pohled nepoznáte, že se nejedná o klasickou tašku.

Jsou to například krytiny plastové nebo plechové. Jejich výhodou je nižší hmotnost a jsou často levnější. Pokud si na svůj krov nemůžete.


Přestože je tím nejviditelnějším prvkem, střechu dělají střechou teprve detaily a jejich správná montáž. Náleží sem například okapový systém, izolace, difuzní fólie, klempířské doplňky,. Vzniklá voda pak stéká po sklonu střechy a namrzá na okapové hraně budovy, kde střecha již není zahřívána zespoda. To mohou zajistit otvory ve větracím pásu hřebene střechy a nároží, dále větrací tašky, odvětrávací komínky a větrací mřížky na okapové hraně střechy.


Tento materiál zajišťuje DuroVentu s označením PLUS dlohodobou barevnou stálost, vysokou odolnost proti UV záření, teplotní a mechanickou odolnost. Změna materiálu není na první pohled patrná. Pro správnou aplikaci PUR pěny na střešní plášť je samozřejmě důležité náležitě připravit podkladovou vrstvu a odborně provést nástřik pěny a ochranného vrchního nátěru.


Nástřik pěny se provádí pouze na čistý, suchý povrch, zbavený nečistot, aby byla zaručena stoprocentní přilnavost izolační pěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky