středa 15. května 2019

Vak na vodu pro koně

Konečně nemusím v rukou nebo v kolečku tahat vodu , úspora vylité vody během převozu v kolečku je cca což není málo. V pohodě teď vozí vodu i holky. Nejlepší odměny pro Vašeho koně ! Výběr pochoutek, díky kterým poskytujete svému koni cenné živiny.


Jsou zdravým doplňkovým krmivem a ideální odměnou.

Váš kůň si je určitě ihned zamiluje! Není závislý na stálém vodním zdroji, tak jako klasická kapková závlaha, a je opakovatelně použitelný. Vodu uvolňuje 5-hodin a tím nedochází k jejím ztrátám. Kerbl - Vyrábíme vysoce kvalitní podestýlky ze slámy nejen pro koně , ale i domácí a hospodářská zvířata.


U nás nakoupíte i krmivo pro koně , kočky, psy nebo hospodářská zvířata. Vak na vodu H2GO bag l. Sítě a vaky na seno máme trvale skladem.

U nás pořídíte síť na seno k zavěšení do boxu, ve výběhu, nebo do příkrmiště na přikrytí balíku sena. Sítě fungují i jako ochrana proti roztahání sena - šetří náklady. V nabídce máme také sítě a vaky na seno speciálně pro koně. Big bagy jsou velkoobjemové vaky big bag prodej, pytle, žoky, bigbagy, big begy, jejichž použití je vhodné zejména při demoličních pracech, na stavbách nebo při úklidových pracích na staveništích.


V naší nabídce najdete krmné i napájecí žlaby pro koně i ostatní zvířata. Podívejte se také přímo na žlaby pro skot , žlaby pro ovce a kozy nebo koryta, žlaby a krmítka pro prasata. Nabízíme mimořádně kvalitní stájové vybavení pro koně za velice příznivé ceny. Napáječka hladinová pla. Zakoupit u nás můžete oblíbený balón pro koně , boty pro koně , brousek kopytních nožů, držák na sedlo, držák na biče, držák na westernové sedlo, držák na liz, karabiny, gumové kbelíky pro koně , skládací cestovní kbelíky pro koně , děrovací kleště na kůži, náhubek pro.


Pro koně Čištění, boxy a tašky na čištění Kosmetika Podsedlové dečky Korekční dečky Deky Ohlávky a vodítka Uzdečky a uzdy Příslušenství k uzdečkám Udidla Otěže a průvlečky Martingaly a poprsníky Lonžování Biče Chrániče, bandáže, zvony Sedla a příslušenství k sedlům Podbřišníky Třmeny a třmenové řemeny Čabraky, masky a třásně Transportní. Doplňujte při jakémkoliv pohybu a zejména sportu správně tekutiny. Vaky na vodu = hydrovaky neboli zásobníky na vodu znamenají nejuniverzálnější způsob, jak si udržet pravidelnou hydrataci na dlouhých i krátkých tratích při tréninku i při závodě. Pořiďte si pitný vak různého obsahu a pokud to nemáte v plánu, už.


Pamlsky pro koně Derby Waldhausen 1kg, banánové. Kč Rukavice jezdecké Picot ELT, černé. Kč PODSEDLOVÉ DEČKY PRO KONĚ.

Pro napájení ovcí je většinou požadavek na hladinové provedení napáječky, protože většina ovcí se z ventilové miskové napáječky nenapije. Prohlédněte si aktuální prospekt, který pro vás může být užitečným pomocníkem při výběru vhodné napáječky pro koně , ovce nebo pro skot. Vyberajte si Pitné vaky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


V této kategorii najdete široký výběr ohlávek - nylonové, provazové, polstrované, s kožíškem aj. Dále také nabízíme pomůcky k vodění a uvazování koní, vodítka pro koně , karabiny a vazáky. Vodní vaky jsou určeny pro zálivku nově vysazených i již zapěstovaných stromů pro zmírnění výsadbového šoku. Zavlažovací vaky jsou vhodné pro nově vysazované stromky, které ješte nemají vybudovaný kořenový systém a nemohou účinně vstřebávat vodu.


Mikroperforované dno vaku zajistí plynulé a efektivní zásobování kořenového systému vodou. Všechny jezdecké helmy v našem e-shopu jsou certifikované a splňují bezpečnostní normu VG1. Potřeby pro koně a jezdce, chovatele dobytka, farmáře i drobné chovatele.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky