čtvrtek 23. května 2019

Vodní výčepní zařízení

Vodní výčepní zařízení. Co je výčepní zařízení. Pokud si chcete dopřát točené pivo v pohodlí domova, budete potřebovat sud oblíbeného piva. A abyste nemuseli pít pivo rovnou ze sudu, bude se vám hodit výčepní zařízení Jedná se o výčep s chlazením, který „vyžene” pivko ze sudu až do vaší sklenice a přitom ho bude neustále udržovat v optimální teplotě.


Chladící výčepní zařízení pro ochlazení těla a klimatizace pro ochlazení vzduchu.

Využijte našich zkušeností a poctivé, ryze české výroby a pořiďte si vlastní výčepní chlazení! Prodám výčepní zařízení , vyrobené ze dvou barrikových sudů. Výčepní zařízení je plně funkční, se šesti kohouty. Obsahuje propojovací hadice s napojením na KEG sudů, výkonné průtokové chlazení a díly na dusíkové bomby.


Nabízíme kompletní výčepní techniku a výčepní zařízení pro správné čepování a údržbu domácího nebo profesionálního výčepu. Kontaktní výčepní zařízení je kompletní řada profesionálních stolových výčepní zařízení , které jsou dle svého výkonu vhodná pro chlazení piva v domácnostech, na zahradních party, v barech, restauracích až po plně komerční profesionální čepování piva. Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení , sestavy chlazení na pivo, vodní výčepní zařízení , kompresory, příslušenství k chlazení piva.


Proč si pořídit pivní chlazení?

Není lepšího pocitu, než si doma v pohodlí natočit. Výchozí Název A-Z Název Z-A Od nejlevnějšího Od nejdražsího Tato výčepní zařízení jsou určena pro pevnou instalaci např. Jak vybrat výčepní zařízení podle způsobu použití? Využití najde kromě hospůdek a restaurací taky na zábavách, podnikových a soukromých akcích a party nebo oslavách, na chatě či chalupě. Jaká výčepní zařízení najdete v nabídce?


Pivní výčep je tak k sehnání pro velké sudy, malé sudy, a dokonce také pro opravdu miniaturní nádoby. Pivní chlazení je možno umístit pod výčepní stůl nebo kamkoliv do prostoru baru či restaurace. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR.


Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Tyto výčepní zařízení musí být doplněny výčepním stojanem. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem. Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením.


Informace k doručování zásilek v době nouzového stavu ZDE. Nabízíme suché a kontaktní chlazení stolové, vodní podstolové, luxusní a speciální chlazení, sodobary a příslušenství.

Servisní pracovníci provádějí údržbu, servis, opravy výčepních zařízení , pravidelnou sanitaci a zajišťují bezproblémový provoz výčepních zařízení na promoakcích (montáž, demontáž, pohotovostní služba). Nájdite servisní pobočku, která je k vám nejblíže. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Složení výčepního zařízení. K vybavení pro čepování nápojů dále patří zdroj tlakového vzduchu nebo tlaková nádoba s hnacím plynem (CO nebo dusík) a chladicí zařízení. Probíhá načítání komponenty. Stolové pivní chlazení AS - je vybaven vestavěným čeřičem, který zajišťuje rovnoměrnou teplotu v celé vodní lázni. Vybírejte si Malé spotřebiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jedná se také o vodní dílo ve smyslu platných právních předpisů. Obvyklý typ říční vodní elektrárny se skládá z přehradní hráze nebo jezu, tj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky