pondělí 20. května 2019

Techem náchod

Snahou společnosti Techem , spol. Cílem Techemu je neustále zlepšovat nabízené produkty a služby a odlehčovat. Techem , Váš poskytovatel energetických služeb Váš partner pro správu nemovitostí a energie.


Tato stránka obsahuje aktuální výpis údajů firmy Techem , spol. We, N- Techem International Co. Techem v České republice Přední poskytovatel energetických služeb.


Politika společnosti Techem , spol. Vyvíjíme úsilí k rychlému komerčnímu využívání výstupů výzkumných projektů. Pronájem a leasing výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost, Architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství, ale zabývá se i dalšími obory. Společnost „ Techem , spol.


Měření a rozúčtování tepla v Náchodě a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Maddeo CZ s. Nejnovější generace rádiových indikátorů topných nákladů Metra Šumperk typ EITN v sobě spojuje osvedčené přednosti předchozí typů rozšířené o nejnovější technologii dálkových odečtů prostřednictvím rádiového signálu bez nutnosti vstupu do bytu. Mezi obory podnikání, které evidujeme, patří: Ostatní podpůrné činnosti pro podnikání j. Aktuální informace o počtu zaměstnanců, obratu, sídle společnosti.


Městský soud v Praze, odd. Firma s názvem Techem , spol. Jsme dodavatel pro souřadnicové měřicí stroje (CMM), měřicí software a kompletní služby v oblasti metrologie. Akreditovaná zkušební laboratoř pro zkoušky přesnosti CMM. Mezi naše hlavní klienty patří chemické a farmaceutické podniky.


Služby poskytujeme i centrálním orgánům státní správy jako jsou např: - Ministerstvo životního prostředí - Ministerstvo průmyslu a obchodu - Ministerstvo financí. Chemicko technologické poradenství v Náchodě a okolí. Bd NÁCHod – Cesta správným směrem Je-li tedy region výstavní, perlou mezi zdejšími bytovými družstvy je Stavební bytové družstvo Náchod , kam máme aktuálně namířeno.


Jsme významnou českou firmou, která již let poskytuje komplexní služby v oblasti regulace, měření a rozúčtování nákladů na vytápění, teplou užitkovou a studenou vodu. Letošní ročník soutěže EY Podnikatel roku zaznamenal rekordní počet více než 1přihlášených. Tísíce volných pracovních míst z celé ČR. Nabídka práce, brigády či přivýdělku členěná dle krajů a měst.


Najděte si novou práci. Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu. Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám. Nabízíme kompletní instalatérské práce a topenářské práce.


Aktuální katalog firem v kategorii vodoměry Královéhradecký kraj. Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. INDUSTRY MEASURING,spol.


Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. V případě neplaceného zápisu firmy určují jeho konečnou podobu administrátoři katalogu a vyhrazují si právo upravit jeho znění. Kompletní seznam firem a živnostníků se jménem začínajícím písmenem T. Veškeré údaje o ekonomických subjektech, firmách a živnostnících, které zde uveřejňujeme, pocházejí z veřejně dostupných rejstříků (například obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku či insolvenčního rejstříku). Ekologické projekty zahrnují všechny projekty, které jsou šetrné k přírodě.


Jedná se tedy o revitalizace parků, lesoparků, odstranění ekologické zátěže, obnovu fauny, stavbu ekologických a nízkoenergetických budov a spoustu dalších projektů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky