středa 8. května 2019

Podpalovací komín na gril

Nově se však často využívá i podpalovací komín , někdy nazývaný i startovací komín. Jedná se o nádobu válcovitého tvaru s otvory, do níž nasypete otop a podpálíte. Můžete ihned umístit na gril , kde se otop rozpálí do ideální barvy a teploty. Funguje výborně, je třeba počkat až se horní brikety alespoň částečně pokryjí popelem a potom teprve vyklopit.


Na podpal stačí jedna kostka podpalovace pod komín , pak už to frčí samo. Zinek jde po prvním použití do kytek, ale i když to časem začne rezavět tak to na funkci nemá vliv a pár let vydrží.

Dávate přednost grilování na briketách nebo dřevěném uhlí? Spoléháte se víc na jednoduchý podpalovač, nebo pořádný startovací komín ? Pokud se chystáte grilovat na nepřímo, palivové nádoby Char-Basket Vám vše velmi usnadní. Co jste nevěděli o grilování, díl 7: jak rozpálit gril.


This feature is not available right now. Please try again later. Jak vybrat zahradní gril ? Perfektně rozpálené brikety nebo dřevné uhlí jsou základním předpokladem každého úspěšného grilování.


Pomocí komínu na roztopení grilu dokážete vytvořit do ruda rozpálené uhelná brikety během minut.

Zjednodušuje zapalování briket a zkracuje dobu rozehřátí grilu na minut. Zhruba minut po zapálení kostek budou brikety žhavé, potažené šedou vrstvou popela a připravené k rozprostření na palivový rošt. Ergonomicky tvarovaná rukojeť. Kompaktní komín je vhodný i pro modely Smokey Joe cm.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Startovací komín už zbytek udělá za Vás. Perfektní pomocník pro rychlou přípravu grilu nebo doplnění žhavého uhlí při delším grilování. Grilovacími briketami Dauerbrenner naplňte podpalovací komín. Vše je díky němu rychlejší a jednodušší. Při výběru doporučuji pohlídat, aby měl vybraný model dvě madla, aby s ním šlo pohodlně a bezpečně.


Položte nejprve tři zapálené podpalovací kostky na palivový rošt a na ně teprve postavte komín. Podpalovací komín postavte přímo nad podpalovač. Jakmile budou brikety potaženy slabou vrstvou popela (čas je odvislý od kvality briket cca 20–minut), rozprostřete je na palivovém roštu tak, jak vyžaduje zvolená grilovací metoda. Kupiłem ten komin w Carrefourze, w OBI widziałem podobne, o ile nie takie same za zł. Też pewnie się sprawdzą.


Dobře provedený podpalovací komín značky Outdoorchef by neměl chybět u žádného správného grilu. Jedná se o ideálního pomocníka pro rychlé a efektivní zapálení grilovacího uhlí nebo briket, čímž dosáhnete mnohem rychleji žádané teploty.

Grilování, to není jen samotný zahradní gril nebo elektrický gril , ale i příslušenství ke grilu. Poté, co jste si vybrali gril , ať už třeba plynový gril nebo gril na dřevěné uhlí, poohlédněte se také po grilovacím nářadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky