středa 29. května 2019

Oprava hodinek omega praha

Náš hodinářský World Service vybavený špičkovou technologií a značkovými náhradními díly zajišťuje záruční a pozáruční opravy uvedených hodinek. Je výhradním dovozcem značek Omega a Rado pro český a slovenský trh. Záruční i pozáruční opravy hodinek. Omega ) a přání zákazníka jsme schopni zajistit i originální náhradu.


Sklíčka do kapesních hodinek , tzv.

Skla větších rozměrů do pendlovek a bicích hodin – kulatá plochá i vypouklá – zajistíme také, avšak pouze na objednávku, nejčastěji ze SRN, kdy doba dodání se pohybuje v rozmezí až týdnů. Hlavní činností je i nadále servis hodinek a hodin, drobné opravy (výměny sklíček, řemínků, výměny baterií, renovace starých hodinek i hodin, atd.). Získali jsme stabilního obchodního partnera v podobě DesignTrade, díky němuž se nám podařilo nastartovat též prodej, přestože k plné spokojenosti v tomto ohledu máme před sebou ještě mnoho práce.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Hodinářství Bechyně, Hodinářství Bechyně, Hodinářka Zdeňka Pečánková - opravy starožitných hodin,. Hodinář Martin Kalai zvládá komplexní opravy mechanických hodin a hodinek. Našli jste doma starožitné hodiny, které by si zasloužily zrestaurovat?


Kromě oprav klasických mechanických hodinek také provádí opravy a renovace starožitných hodin , jako jsou pendlovky, kukačky, rámovky, stolní a sloupové hodiny.

Paní hodinářka si pro hodinový strojek přijela do bytu, odvezla si jej do dílny, opravila a poté zase přivezla, instalovala do hodinové skříně a uvedla do provozu. Opravy hodin a hodinek. Tak Omega je Omega , ale já osobně tyhle historický hodinky moc nemusím, není to můj šálek čaje. Nabízíme vám kompletní záruční i pozáruční servis značek Rolex, Glashütte Original, Tudor, Longines a Balmain.


Všechny naše značky mají mezinárodně platnou záruku, běžně roky, v případě značky Rolex a Tudor dokonce let. Aby to bylo hezky pohromadě. Kdo má nějakou konkrétní informaci, nechť sem postne cenu, značku, případně model hodinek a který autorizovaný servis to poskytuje.


Já začínám aktuálním ceníkem. Vážení zákazníci, chceme vás ujistit, že náš e-shop a doručování zásilek funguje nadále bez omezení. IWC Schaffhausen Omega Longines Rolex Zenith Breitling Movado A. Praxe v tomto oboru let. Zboží expedované z našeho skladu je nezávadné a nebylo v kontaktu s nakaženými osobami.


Triumph, Immersion a TIQ do ČR a SR. Samozřejmě u hodinek po dědečkovi nehraje jejich hodnota hlavní roli,“ vysvětluje hodinářský expert. Ne každá oprava probíhá tak, jak je tomu u většiny hodinových strojků v našem Slow TV přenosu.


Luděk Seryn je totiž zcela rozebírá, čistí a znovu sestavuje.

Nikdy se nebála experimentovat s novými technologiemi, a proto se ji podařilo zcela změnit svět hodinařiny. Volejte nonstop linku zastavárna hodinek a výkup hodinek Praha i celá ČR na tel. Kromě prodeje a výkupu šperků se také zaměřujeme na výkup luxusních hodinek. Výkupní cena se určuje dle značky, modelu a hlavně stavu hodinek , proto budeme rádi pokud nás navštívíte na naší pobočce Na Poříčí 1 Praha , kde Vám učiníme nejlepší možnou nabídku. Zabýváme se opravami všech typů hodinek a hodin.


Mezi naše další služby patří údržba hodinek a drobný prodej řemínků, baterek a hodinek. Naším oborem je oprava hodin, hodinek , výroba minerálních sklíček, výměna baterií, včetně testu vodotěsnosti. Dále provádíme opravy pendlovek a starožitných hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky