úterý 28. května 2019

Litinový rošt na gril

Nabízíme Vám široký sortiment grilovacích roštů kulatých i hranatých, smaltovaných i nerezových, do krbů, na přenosné ohniště, na plynové grily a grily na dřevěné uhlí. V této kategorii si také můžete vybrat ze široké nabídky grilovacích desek, pekáčů či pečících kamenů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Představujeme vám speciální litinový rošt pro grily Spirit 3s vyjímatelným středem, které jsou tím pravým pro každého, kdo si potrpí na komfortním a variabilním grilování. Gril na dřevěné uhlí CATTARA ROYAL litinový rošt Gril na dřevěné uhlí s robustní konstrukcí ROYAL, je grilem pro náročné uživatele. Konstrukce z oceli je opatřena hrubou černou barvou. Madla a ovládací kovové prvky, mají dostatečné rozměry pro pohodlný úchop a zajišťují precizní ovládání.


Hledáte kvalitní gril ? Litinový rošt by mu neměl scházet. Zajistí vám stejnoměrné opečení pokrmu a perfektní výsledek bez připálení.

Gril s litinovým roštem zanechává na pokrmu typickou mřížku, ovšem za cenu jeho nepatrně. Vyberte si ten nejvhodnější rošt do Vašeho topidla. Ať už se jedná o obdélníkový, kulatý, čtvercový, hladký čí profilovaný rošt anebo o litinový rošt v podobě vaničky, objednaný rošt Vám rádi zašleme dopravní službou přímo domů. Abychom Vám mohli nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Kontaktní plynový gril se třemi trubkovými hořáky z nerezu a postranním hořákem například pro přípravu omáček a příloh.


Grilovací plocha je rozdělená na litinový tál a rošt. Díky madlům má správný úchop, a kolečka usnadňují jeho snadný přesun po celé zahradě. Je určen nejen pro chuť, ale i pro působivé známky grilování.


Glitinový rošt pro gril Arizona BBQ. Základním stavebním kamenem každého grilu je samozřejmě grilovací rošt , protože na něm se odehrává ta nejpodstatnější část grilování. Oboustranná regulace ventilace perfektně lícuje s konstrukcí. Gril Activa Angular s litinovým roštěm Vůni grilovaného masa nad rozžhavenými uhlíky se jen tak něco nevyrovná. Německá firma ACTIVA, která se zaměřuje na výrobu kvalitních hobby i profesionálních grilů představuje nejprodávanější gril na dřevěné uhlí ANGULAR.


Na prípravu šťavnatého steaku je ako stvorený rošt na gril s nastaviteľnou výškou, ktorý nebude mäso príliš stláčať, prípadne klasický rošt na gril. K dispozícii je aj špeciálny grilovací rošt na gril vhodný na ryby alebo na hamburgery. Höfats Cone HEALTH GRID není jen další litinový rošt na gril.

Health Grid byl speciálně navržen jako nejlepší litinový rošt na gril s ohledem na zdravé grilování. Health Grid je dvoudílný, extrémně masivní litinový rošt na gril s drážkou proti stékání tuku. Dvířka na čelní straně grilu usnadňují doplňování uhlí.


Pokud grilujete hodně, nebo máte. Grilování na litinovém roštu dodá pojmu dokonalá pochoutka nový rozměr. Jste vlastníkem plynového grilu Florida BBQ značky G21? Sbíhají se vám sliny při pomyšlení na grilovaný steak, sýr, pstruha, lilek, papriky a další delikatesy z letní kuchyně? Pak si určitě opatřete.


Tento kvalitní rošt se dá použít do všech topenišť kamen, krbů a grilů. Výkonný gril SOUDEK pro pohodlné a rychlé grilování v praktické velikosti pro balkony, terasy i zahrady. Užívejte si grilování i když nemáte velkou zahradu. Gril má široká ucha pro snadné přenášení a odjímatelný rošt , nastavitelný na výšky. Po odejmutí roštu můžete gril využít i jako malé ohniště.


Kromě tálů vám můžeme nabídnout také litinové nádobí. Například tradiční wok pánev pro přípravu asijských jídel, litinový hrnec na dušení a omáčky, nebo litinový odkládací rošt či mřížka na steaky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky