pondělí 6. května 2019

Chladící skříně bazar

Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů chladící vitrína. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící vitrína - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Při zařizování Vaší restaurace, jakéhokoli gastro podniku, případně i domácnosti se zajisté neobejdete bez chladících a mrazících spotřebičů, které Vám pomohou udržet potraviny, polotovary či hotové pokrmy v čerstvém stavu a dopomohou jejich delší trvanlivosti.


BAZAROVÁ CHLADÍCÍ SKŘÍŇ - JAKO NOVÁ Dvoudveřová chladicí skříň s prosklenými posuvnými dveřmi. Nad dveřmi chladicí skříně je zaoblený světelný profil, který je vhodný pro vlastní reklamu. Profesionální lednice do gastro provozů - vše skladem, velký výběr.


Chladící skříně , vinotéky, truhly.

Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost. Kapacita skříní je od 1do 5lt, provedení dveřové nebo dveřové, provedení statické nebo ventilované.


Některé modely mají digitální ukazatel teploty, zámek apod. Náš bazar zbraní Vám nabízí použité kulovnice, brokovnice, pistole a revolvery. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu! Gastro bazar - gastrobazar.


Naše chladicí skříně jsou vyrobeny z ABS materiálu nebo pro náročnější zákazníky z nerezové oceli. Ve většině námi nabízených chladicích skříní je použito ekologické chladivo R600a. V nabídce naleznete kancelářské židle, kancelářské stoly, kancelářské skříně a kontejnery, sedací soupravy. Internetový bazar , inzeráty, inzerce zdarma,. Prodám chladící skříň na 1lahví,dřevěná.


Prodam použité chladící vitríny,je v cukrárně v Moste Rozměry V-12 Š-200.

Hledáte spolehlivé zařízení, které vás nenechá na holičkách? Nebo chcete ušetřit a nevkládat peníze do nových zařízení, které dost často vydrží sotva záruku? Cukrářská chladící vitrína Cube II.


Na našich stránkách vám nabízíme rozmanité množství typů vitrín , od pultových , přístěnných, cukrářských, až po mrazící skříně , stoly nebo možnost např. Mrazák s možností napojení chladící nástavby, vhodné do obchodu, cukrárny, ovoce - zeleniny, atd. U nás si vyberete z široké nábídky profi chladících skříní vhodných pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy. Jedná se o chladící a mrazící boxy, chladící skříně , pult, regály a další kompletní vybavení.


Postupně sem vypíšu jednotlivé položky a ceny. Skříň je vyrobena z ocelových profilů opatřených práškovou barvou a PUR panelů tl. Chladicí skříně s prosklenými dveřmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky