středa 8. května 2019

Kovarson gekon

Přijďte navštívit náš stánek na výstavě Aquatherm v Praze od 3. PREDATOR se zásobníkem na. Jsme český výrobce automatických kotlů na úhlí ,dřevo pelety. GEKON is a steel boiler with automatic feeding for solid fuels.


The boiler is controled by modern control unit which ensures minimal maintanance and ecologic, money saving heating of family houses.

Používá se i pro ohřev teplé vody a plní parametry EKODESIGNU. Sestavení automatického kotle GEKON. How to Build a HINGED HOOPHOUSE for a Raised Bed Garden - Duration: 17:02.


Pokusím se, až bude topná sezóna natočit i zátop s komentářem. Video z průběhu doplňování uhlí do automatického kotel, včetně výkladu, čištění a vyčištění popelníku. Je to Viadrus Udoplněný automatikou. Prostě jsem napsal, proč jsem jej vybral a jak se mi jeví tento kotel.


V každém foru prvních pár příspěvků je k věci a pak stránek blábolení o ničem.

Kdo má tento kotel, ať sem. Ty dávají kotli při výběru jednoznačné ANO. Kotel plní parametry EKODESIGNu a zároveň má jednu. KOVARSON - Montáž automatického kotle PANTHER. Servisní a montážní síť a poradenství zajišťujeme po celé ČR a SR.


Kovarson GEKON PELLET kW – český návod. Automatický ocelový kotel GEKON na tuhá paliva s automatickým řiacut. Přidat do seznamu přání. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Vše je certifikováno a vyvíjeno dle nejpřísnějších evropských norem. Vyrábí širokou škálu automatických kotlů v litinovém nebo ocelovém provedení na hnědé uhlí a dřevěné pelety. Dochází k dokonalému spálení materiálu a zamezení tvorbě strusky a spékanců. Palivo je dodáváno do pece.


Pokud by Vás něco zajímalo není problém se podělit o zkušenosti od montáže po provoz. Za mne - jsem spokojen, kotel funguje jak jsem si představoval, spotřeba přiměřená vytápěnému objektu, zpracování výborné a obsluha taktéž. Dům je patrový o podlahové ploše cca 240m2;.

Plastová okna, nezatepleno. Teplotu doma bych měl regulovat prostorovým bezdrátovým termostatem na kterém. Ocelový kotel GEKONna tuhá paliva s automatickým řízením a minimálními nároky na obsluhu je určen k ekologickému a úspornému vytápění rodinných domů. Buderus Logamax plus GB162.


Atmos zplynovací kotle na dřevo. Vollcano 2 automatický kotel. Zastupujeme tyto výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky