středa 29. května 2019

Balikservis telefon

BalíkServis pošle zásilku, snadno, rychle a bez registrace v ČR i Evropě. Vyzvednutí na adrese v ČR i Evropě. Import i export po celé Evropě. Prosím zadejte poptávku Vaší přepravy, vyplňte jednotlivé položky a odešlete vyplněný formulář našim pracovníkům k nacenění. Sledovací zařízení – BalikServis.


Vám poskytne zařízení, s kterým můžete zjišťovat okamžitou polohu Vaší zásilky.

Služba Balikservis je služba pro zasílání balíků v České republice, z a do České republiky. BALIKSERVIS může zásilku prodat jako náhradu za nezaplacenou odměnu za zprostředkování přeprav. BALIKSERVIS řídí proces otevírání zásilek a jednotlivé kroky zaznamenává do zprávy. Skutečnost, že zásilka byla otevřena, musí být vyznačena na zásilce a pokud je to možné, je třeba informovat odpovídajícím. Kontaktní informace, kontaktní formulář.


Najdete zde kontakt, kontaktní informace, kontaktní formulář. Navod jak správně objednat odeslaní balíku na stránce BalikServis. Jak správně vybrat zemi odeslání a zemi příjemce.


Zadání odesílatele, příjemce, připoji.

Pokud vyplníte dobírkovou částku a číslo účtu, bude zásilka doručována na dobírku. Příplatek za službu dobírka je Kč. V souvislosti s opatřením ohledně koronaviru lze dobírky platit do odvolání pouze bezhotovostně (kartou). Vítejte na stránkách přepravní společnosti PPL CZ Po zadání čísla zásilky a PINu můžete změnit parametry pro doručení. PIN spolu s dalšími informacemi jste obdrželi v e-mailu, pokud nám ho odesílatel poskytl.


Neznáte-li žádnou společnost, která by takovou službu nabízela, vyzkoušejte BalikServis. Služba umožňuje rozesílání zásilek v rámci celé Evropy, a to včetně Turecka. Poslat balík do zahraničí přes Balík Servis je snadné, rychlé a levné.


Ať už vám jde o jednorázovku nebo větší množství balíků, ceny vás. Martina Opravilová Pokud budete chtít v současné době poslat balík, můžete využít velký počet společností, které tuto službu nabízejí. Firma zabývající se mezinárodní a vnitrostátní kamionovou dopravou, malou nákladní dopravou, spediční činností, přepravou osob a kurýrní službou.


ZÁSILKA – Poslal balík prostřednictvím přepravní společnosti. Když dorazil poškozený, zákazník službu reklamoval. Přepravce odmítá uznat odpovědnost.


TELEFON – Po opakovaných závadách telefonu se zákazník rozhodl odstoupit od smlouvy, což ale prodejce odmítl. Ceska posta Nechapu jak by mohl balikservis pri te cene co ma nastavenu si zasilky posilat na sve “depo”, aby je pak dorucoval jeste dalsim krokem, to nedava ekonomicky smysl. Take balikservis ukazuje optimistickou dodaci lhutu na webu (nerealnou).


Rychle, jednoduše, od Kč!

Můžete hledat až zásilek najednou? Pokud se přihlásíte, získáte detailní přístup k historii všech svých zásilek. Seznam druhů zásilek s možností sledování v režimu TrackTrace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky