pondělí 13. května 2019

Přenosná solární sprcha

Přenosná solární sprcha. To umožní také její nízká hmotnost. Nevýhodou daného řešení je to, že pojme spíše menší objem vody, jelikož má malou nádrž.


Solární sprcha jako skvělé osvěžení. Máte zahradu, ale z finančních důvodů si nemůžete pořídit vlastní bazén? Díky skvělým vlastnostem ji využijete jak doma u bazénu, tak na chalupě na dosah přírody.

Pamatujte ale na to, že solární sprcha musí být po celou dobu připojena ke zdroji vody. Výrobce kromě slušné kapacity garantuje vysokou stabilitu. Pro umístění sprchy je. Napojení na vodovodní řád je velmi snadné, sprchu lze napojit běžnou zahradní hadicí přes hadicovou rychlospojku.


Každé balení solární sprchy obsahuje vše, co je třeba k její instalaci. Po upevnění sprchy a instalaci na zvoleném místě není běžně solární sprcha přenosná , nicméně i tak můžete pro ni samozřejmě jiné místo (s lepším slunečním svitem apod.) a po provedení demontáže ji umístit jinde. Vhodná do batohu při turistice, outdooru,. Zahradní sprcha solární přenosná l: doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Tělo solární sprchy je koncipováno jako zásobník, který pojme až litrů vody. Vynikající při kempování a akcích v přírodě, lehká a skladná. Voda je následně zahřátá. Na slunci ohřeje cca litrů vody.


Odolný vak s objemem l, ve kterém se voda ohřívá sluncem a se sprchovým koutem umožňuje koupání v oblasti, kde není možnost ubytování. Sprcha tak nemusí „strašit“ na zahradě mimo sezónu. Stejně jako samotný bazén ji prostě odklidíte do garáže nebo jinam z dohledu. Speciální typ – turistická sprcha. Poněkud méně známou, ale přesto rozhodně zajímavou, variantou solární sprchy je i tzv.


Jde o zásobník s měkkou hadicí a malinkou. Levná závěsná solární sprcha Intex. Užívejte si osvěžující sprchy všude, kde vám klasická sprcha chybí. Doprodej skladových kusů. Po vyprodání skladových zásob není možné tuto sprchu nadále objednat!


Tlaková sprcha je dobrým řešením pro každého, kdo potřebuje přenosnou sprchu s dostatečným tlakem a malými nároky na skladovací prostory. Venkovní solární sprcha je mimořádně ekologickým a ekonomicky výhodným. Ideální na cesty, na dovolenou či na zahradu.


S pozdravem a přáním pěkného dne,.

Vysokotlaké přenosné čerpadlo určené pro hašení lesních požárů, požárů suché trávy, slámy, křovisek apod. V-24V čerpadla pro solární aplikace. SFA sanitární kalová čerpadla , sanitární čerpadla.


Díky systému, který udržuje vodu pod tlakem, již nemusíte sprchu zavěšovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky