čtvrtek 16. května 2019

Pto 0733 návod

Konstrukce ohřívače vody průtokový ohřívač Poloha instalace svislý (vertikální) Druh ohřevu. Každý je ocení v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Ohřívač musí být instalován jen v nemrznoucím prostředí, jinak hrozí nebezpečí poškození výrobku.


Možnost použití nad i pod odběrné místo. Stupeň krytí ve standardu IP 25. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Beztlakový průtokový ohřívač vody PTO Dražice vhodný pro jedno odběrné místo s možností volby výkonu topného tělesa, výhodou je snadná instalace. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm.


Užitečným bude v domácnosti, dílně, na chatě, chalupě nebo v lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Ideálny na použitie pri malom dreze či umývadle a na nie časté používanie. Elektrický průtokový ohřívač vody o objemu litrů.


Tepelný výkon toho viac teda nezvládne. Pripojiť ho môžete iba k beztlakovej vodovodnej batérie (nie je súčasťou balenia). Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Pto 0733 návod

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. A to len pre pevné pripojenie k elektrickému rozvodu. Každý ich ocení v domácnosti, chate, chalupe, dielňach, lekárskych ordináciách, zvlášť všade tam, kde je potrebný okamžitý odber teplej vody.


Vodovodná batéria nie je. Připojit ho můžete pouze k beztlakové vodovodní baterie (není součástí balení). Beztlakový prietokový ohrievač vody vhodný pre jedno odberné miesto s možnosťou voľby výkonu výhrevného telesa.


Tento ohřívač vody je malý a beztlakový a slouží pro jedno odběrné místo. Výhodou je možnost použití nad i pod odběrné místo, podle toho, jaké jsou vaše prostorové možnosti. Při používání ohřívače je nutné.


Pro potřeby tištěných i elektronických médií nabízíme ke stažení logo společnosti DZ Dražice v nejčastěji používaných elektronických vektorových formátech – v barevném provedení (vždy barevný model CMYK). Funguje při hodnotě napětí 2V. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Směšovací beztlakové baterie jsou určeny jako výtoková armatura pro elektrické ohřívače vody s otevřeným výtokem typu BTO a PTO. Beztlakové baterie zabezpečují vypouštění, zastavení a směšování vytékající vody z ohřívače a nesmí se použít pro systém tlakového rozvodu vody, tzn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky