pondělí 13. května 2019

Podlahovky borovice

Podlahové palubky od Ispas. Smrkové podlahové palubky vynikají krásnými výraznými letokruhy a podlahové palubky z borovice zase svou tvrdostí a odolností vůči vodě díky rovnoměrně rozprostřené smůle uvnitř dřeva. Dřeviny smrk, borovice , modřín nebo dub. Specializací našeho dřevoprodeje je výroba masivních dubových podlahových prken, které mají čtyřstranně po obvodu pero a drážku. Pyšní se výraznou kresbou, která vaší dřevěné podlaze dodá šmrnc.


Severská borovice je borovice lesní z severních oblastí Evropy.

Vyznačuje se velkým obsahem pryskyřic ve dřevě a výraznou kresbou a suky. Zbarvení je od medově žluté přes růžovou až do červenohněda. Palubky v kvalitě AB určuje příslušná norma EN.


Jsou zde uvedeny dovolené „vady“ palubek. Masivní podlahové palubky ze smrku, borovice a modřínu. Tyto jehličnaté dřeviny se u nás na podlahy používají od nepaměti.


Jednak proto, že toto dřevo hojně roste v našich domácích lesích a také proto, že cena těchto dřevin je přijatelná pro všechny zákazníky, kteří mají rádi dřevo. Každé dřevo má své charakteristické vlastnosti, je proto třeba uvážit, do jaké místnosti bude podlaha instalována. Borové podlahové palubky v síle mm použijete na podlahu, která vám bude sloužit dlouhá léta.

Jako venkovní materiál si vybereme spíše palubky silnější, které se stávají, díky své tloušťce, odolnějšími vůči povětrnostním podmínkám. Nejsilnější musí být tedy takzvané podlahovky , a to díky náročnosti zátěže, kterou na ně klademe. Díky profilu s perem a drážkou je jejich montáž snadná.


Po položení podlahy se musí prkna celoplošně přebrousit a posléze zalakovat. V případě že podlaha z prken není finální, používají se podlahovky v horší jakosti (tzv. technická podlaha), kde se nehledí na jakost. Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam web používá soubory cookie. V našich končinách jsou k dostání podlahové palubky především ze smrku, borovice , případně ze severského smrku a severské borovice. Na podlahové palubky jsou vhodnější severské varianty, protože mají hustší letokruhy a. V současné době provozujeme velkoobchodní sklady v Praze, Plzni a Českých Budějovicích.


Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna, terasová prkna, spárovky, plotovky (plotová prkna), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Také hledáte ty nejlevnější palubky? Uvidíte, že i vás naše ceny zaručeně přesvědčí. Kvalitní podlahové palubky ze smrku, borovice , dubu a modřínu. V různých tloušťkách, délkách a provedení za výhodné ceny.


I přestože patří borovice mezi měkké dřeviny, dokáže vám v podobě masivní podlahy plně poskytnout všechny svoje výhody. Nabízím k prodeji PRKNA ,PALUBKY, , PODLAHOVKY,borovice ,smrk,modřín :profily KLASIK,RHOMBUS,SOFT ,TERASA, SRUBOVKY. Výprodej polotovarů v kvalitě BC,odpad při výrobě velkoobchodních sortimentů. Do interiéru Vám můžeme nabídnout nejen podlahové palubky ze smrku a borovice , ale také velmi kvalitní palubky z dubu či jasanu.


Do okolí domu by Vás mohla zaujmout dřevěná terasa z široké nabídky evropských i exotických dřevin, a pro stavbu plotu nabízíme široký výběr plotovek.

A skutečně - borovice limba se dělí do dvou geograficky jasně separovaných, ale morfologicky málo vyhraněných poddruhů, které jsou často hodnocené jako samostatné druhy: P. Spárovka je jednovrstvá deska z masívního dřeva, která je vyráběna z lamel lepených na tupo. Thermo dřevo je rozměrově stabilní, odolné a zcela ekologické dřevo se zvýšenou odolností proti biologickým škůdcům a naše palubky se vyrábějí z borovice těžené na území Finska.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky