pátek 31. května 2019

Rýžovar akce

Rýžovar je určen k přípravě všech druhů rýží, ovesných kaší, luštěnin či pokrmů pro pomalé vaření. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma rýžovar. Ušetříte tak čas i peníze. Nejlevnější rýžovary , nabízené za výprodejové ceny v největších českých internetových obchodech, pořídíte již od 3Kč ( akce , levně, výprodej).


Zajímají vás výhodné nabídky na téma Rýžovary?

Vybírejte si z nabídek v kategorii Rýžovary ve slevě za akční ceny. Stylový rýžovar a parní hrnec v bílém provedení se zeleným lemováním připraví nejen chutné, ale i zdravé jídlo. Beper BC1Vivi bene rýžovar a parní hrnec obsahuje dvě nádoby celkového objemu litry.


Tělo přístroje je tepelně izolované, takže nehrozí opaření při doteku se spotřebičem. Rýžovary jsou speciální hrnce na vaření rýže, které fungují na principu vaření v páře. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně.


Rýžovar vás ušetří od připálených hrnců a rýže nevalné chuti.

Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Nejvíce akcí a slev z akčních letáků #128196; na jednom místě. Nákupní seznam a hlídač akčních cen vám ⏰ umožní výhodnější nákupy #128176;. Akční letáky si můžete prohlížet také v mobilní aplikaci #128241; Kupi. Nyní za bezkonkurenční cenu!


Z rýžovaru chutná rýže vždy perfektně a příprava je velmi jednoduchá, rychlá a pohodlná. Navíc rýže se v něm nikdy nepřipálí jelikož, díky zabudované funkci rýžovar ví, kdy je rýže hotová a automaticky se vypne. Prohlédni si veškeré zboží v akci. Aktuální nabídka z letáku. Zde najdeš kompletní nabídku zboží z aktuálně platného letáku.


Rozkládací sedací soupravy. Rohové, Sedačky do U, Sestavy, S úlož. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pokračováním v návštěvě těchto stránek souhlasíte s používáním souborů cookies, abychom mohli vytvořit statistiky návštěv, poskytli vám cílený obsah přizpůsobený vašim zájmům a usnadnili výměnu údajů se sociálními sítěmi. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů.

Před časem jsem si pořídila rýžovar , v kombinaci pochutin na doplnění rýže jsem docela daleko, od smažené cibulky přes nejrůznější bylinky až po krále – šafrán. Vařím hlavně basmati, jasminovou. Ale take se v hrnci úžasně udělá bulgur, jáhly i kuskus, tarhoňa. Nad rýží v pařáčku pak vařím v páře. Je vyrobený holandskou firmou Tristar.


Disponuje funkcí automatického udržování teploty po ukončení vaření (až hodin) a dále je vybaven bezpečnostním spínačem, což znamená, že provoz není možný bez ohřívací nádoby. V příslušenství rýžovaru je. Kompaktní a úsporný rýžovar vám bude skvělým pomocníkem v kuchyni.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky